Mampares de dutxa i banyera

Cansat que se t'enganxi al cos la cortina de bany? Avorrit de passar la fregona un cop has finalitzat la dutxa o el bany? No et preocupis, tenim la solució que estàs buscant a el millor preu!

Filtrar per:

Filtre

Fart de que se t'enganxi al cos la cortina de bany? Avorrit de passar el pal de fregar una vegada has finalitzat la dutxa o el bany? No et preocupis, tenim la solució que estàs buscant al millor preu a Fesmés.

El moment de la dutxa o banyera és un dels moments més esperats del dia. Arribar d'una jornada de treball llarga i pensar en aquest moment de relaxació i pau amb aigua calenta caient de la columna de dutxa, en el qual no et ve de gust fer res més a tancar els ulls. Moltes vegades, quan surts de la dutxa o banyera i et trobes tot el terra mullat de la cortina de bany, on hauràs de passar el pal de fregar i deixar assecar el terra. Quina mandra, no? A FESMÉS tenim la solució perfecta perquè surtis de la dutxa relaxat i no hagis de preocupar-te de res més.

Les mampares de dutxa i banyera et permetran evitar esquitxades i vessaments d'aigua, a més de donar-te privacitat en aquest moment tan esperat del dia.

A més de tota la part més funcional que ofereix tenir una mampara a la teva dutxa o banyera, li donarà un toc d'estil al teu bany. A FESMÉS trobaràs una gran varietat de mampares per a la teva banyera o dutxa: transparents o amb serigrafia.

Les mampares de dutxa i banyera es poden adaptar a qualsevol bany, des dels més petits amb lavabo o fins i tot per als més grans com ara banys d'hidromassatge.

Quin tipus de mampares de dutxa i bany ofereix FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs els següents tipus de mampares per al teu bany:

  • Mampares de dutxa frontals. Si disposes d'una dutxa, a FESMÉS trobaràs mampares amb portes corredisses, pivotants o abatibles en funció a les teves necessitats.
  • Mampares de dutxa angulars. Pensades per a plats de dutxa quadrats i rectangulars en els quals es requereix cobrir tots dos costats.
  • Mampares de banyera.