Loading

Mampara Rectangular Serigrafiada Cromada

MAMPARA RECTANGULAR SERIGRAFIADA CROMADA Codi: 307596001 Mides: 1000X700X1950MM
-12%
219,00 € 192,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Mampara rectangular de dutxa amb dues portes corredisses, serigrafiat horitzontal i perfileria d’alumini en acabat brillant. Fabricada en vidre securitzat amb gruix a la part fixa de 4 mm i gruix de 5 mm a les portes. Si estàs pensant en fer reformes al bany, una mampara és la millor opció.
Descripció detallada

Aquest model de mampara rectangular  per dutxa està dissenyada per col·locar a la cantonada del bany, de manera que permet optimitzar molt més els m².

Fabricada en vidre securitzat d’alta qualitat amb serigrafiat horitzontal, 4 mm de gruix a la part fixe i 5 mm de gruix a les portes. El perfil i els tiradors són d’alumini en acabat brillant, que aporten elegància i un toc modern.

Les mampares són la solució per acabar amb el malbaratament d’aigua innecessari que provoquen les cortines de bany. Els avantatges principals d’incorporar una mampara de dutxa són:

Comoditat: Tan fàcil com obrir i tancar les portes amb tancament hermètic, ni una gota d’aigua sortirà fora de la mampara.

Seguretat: A l’estar fabricades d’un material ferm eviten possibles caigudes i són extra resistents als impactes.

Neteja: Només és necessari aplicar un producte adequat per a la neteja de vidres i un drap humit. La sensació de net es mantindrà molt més temps que en una cortina.

Aïllament: El vidre temperat actua com a aïllant tèrmic de manera que conserva la temperatura dins la mampara evitant que passi el fred.

Disseny: Aporta elegància i estètica al bany, de manera que no caldrà una gran decoració, la mampara parlarà per si sola.