Coles i adhesius

Estàs buscant coles, adhesius i cintes per reparar i enganxar diferents superfícies? A FESMÉS trobaràs tot el que necessitis: adhesius de muntatge, coles blanques, coles de contacte, cintes americanes, cintes doble cara, etc.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Potència (W)
Filtre

Compra cola i adhesius a FESMÉS

Estàs plantejant treure el teu costat més creatiu i dissenyar o muntar els teus propis mobles? Si és així, estàs al millor lloc per començar a desenvolupar les teves habilitats en el bricolatge i crear el teu propi estil decoratiu.

Per començar amb aquesta nova aventura, hauràs de posar-te en situació i comptar amb els productes més importants que qualsevol manetes ha de tenir a la seva caixa d'eines, i saps a quins productes fem referència, oi? a les coles i adhesius.

A Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de cintes adhesives i coles, amb les que podràs dur a terme els teus treballs de bricolatge de forma senzilla i econòmica.

Per què comprar online adhesius i cintes?

A qualsevol habitatge és necessari comptar amb un seguit de materials que es caracteritzen per ser imprescindibles i versàtils, com en aquest cas són les coles i adhesius, ja que et permetran reparar qualsevol trencadissa, així com un moble trencat o una superfície desenganxada de forma ràpida i senzilla, allargant la vida útil del producte, ja que en reparar-lo, no caldrà comprar-ne un de nou.

A més, els adhesius i cintes també s'utilitzen per construir i muntar superfícies i mobles, sense necessitat d'haver de trucar a un especialista perquè s'encarregui de muntar el mobiliari. Per tant, si vols desenvolupar les teves dots creatives i tenir la capacitat de reparar qualsevol desperfecte, t’encantaran els nostres adhesius i cintes. No t'ho pots perdre!

Quin tipus de coles i adhesius trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de coles i adhesius, entre els quals podem diferenciar els següents:

  • Adhesius de muntatge, una opció estupenda per unir i enganxar superfícies de manera molt senzilla, ja que no es necessiten fer forats ni danyar el material.
  • Coles blanques i de contacte, ideals per a desenvolupar els teus projectes de bricolatge, ja que et permeten enganxar tot tipus de superfícies i materials de manera ràpida i eficaç.
  • Coles forts i instantanis, un dels productes que es consideren imprescindibles, ja que et aporten una solució immediata, a el poder enganxar i reparar qualsevol desperfecte de manera instantània.
  • Cinta americana i cinta adhesiva, són perfectes per aplicar en múltiples tasques, ja siguin de bricolatge, ferreteria, decoració i indústria. Et permet fer unions permanents o temporals, reparar, fixar, segellar, unir i aïllar qualsevol tipus de material.
  • Pistoles i coles termofusibles, una opció còmoda, ràpida i duradora d'enganxar diferents superfícies, garantint una correcta adhesió resistent a la humitat i a la intempèrie.