Què és una abraçadora?

Una abraçadora és una petita peça de metall que s'utilitza per cenyir i subjectar elements de connexió i altres peces cilíndriques, a través d'una banda en forma d'anell o element de subjecció.

Comprar abraçadores a FESMÉS

En aquesta secció trobaràs abraçadores de diferents models i per a diferents aplicacions, entre les quals destaquem les següents:

  1. Abraçadores de clip, s'utilitzen per a la instal·lació de tubs d'aigua, electricitat, gas, calefacció, etc.
  2. Abraçadora tirafons, ideals per a instal·lació de tubs d'acer, PVC i coure.

 

Què són les grapes per cable i que avantatges tenen?


Les grapes per cable són petits elements que s'utilitzen per subjectar i sostenir cables elèctrics, d'acer, d'antena i altres cables, a fi d'evitar que aquests quedin penjant per les parets, afectant així a l'estil i disseny de l'habitatge o lloc de treball.

Per tant, les grapes aporten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  1. Et permeten realitzar instal·lacions netes i polides per a la vista, ja que no és el mateix realitzar una instal·lació i deixar el cablejat penjant, que subjectar-lo amb petites grapes.
  2. Eviten que els cables es facin malbé abans d'hora, ja que no és el mateix deixar un cable solt que pot deteriorar-se amb facilitat, que deixar-ho ben subjecte.

 

Tipus de grapes per cable

A Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de grapes per cable, amb la finalitat que trobis la que millor s'adapti al tipus de cable que necessites fixar.

Entre les diferents grapes, trobaràs grapes per cable pla, grapes per cable rodó, grapes per cable TV i grapes metàl·liques, ideals per oblidar-te de tenir els cables penjant per l'habitatge i millorar l'estètica d'aquesta. Fes-te amb la grapa perfecta i millora l'acabat dels teus treballs relacionats amb l'electricitat!