Tacs amb cargol

Troba gran varietat de models i mides de tacs Fischer amb cargols, disposem des de tacs amb cargols per a fusta, tacs amb claus de ganxo oberts i tancats, etc. Tot a punt per al muntatge!

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Col·lecció
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
Quantitat
més... menys
Aplicació
Filtre

Quan s'utilitzen els tacs amb caragol?

Els tacs amb caragol s'usen àmpliament en la indústria de la construcció i la fusteria. Es poden utilitzar per a assegurar el muntatge de taulers, portes i marcs de finestres. També es poden utilitzar per a assegurar les estructures metàl·liques com les armadures de les escales.

Aplicacions de tacs amb caragols

Hi ha una gran varietat d'aplicacions per als tacs amb caragols en la ferreteria. Es poden utilitzar per a subjectar taules, fusta, metall, plàstic i altres materials.

Els tacs amb caragols són especialment útils en construcció i reparació, ja que poden ajudar a subjectar materials durant el treball.

A més, també es poden utilitzar en fusteria i ebenisteria. Fins i tot es poden utilitzar per a assegurar objectes grans o pesats en el seu lloc. Els tacs amb caragols són especialment útils en construcció i reparació, ja que poden ajudar a subjectar materials durant el treball.

En la nostra selecció de tacs, podràs trobar una gran varietat d'elements de subjecció com és el cas dels tacs de niló.