Miralls decoratius

En recerca del complement decoratiu ideal? A Fesmés t'oferim els millors miralls decoratius en diferents mides i estils que milloraran la imatge i aportaran un nou aire a la teva llar. Te’ls perdràs?

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Color
Diàmetre (Ø mm)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els miralls decoratius formen part dels complements de decoració que no poden faltar en cap habitatge, ja que ofereixen una gran possibilitat a l'hora de decorar i aportar estil a les diferents estances de la llar. A Fesmés trobaràs la millor selecció de miralls decoratius, entra i escull el que més t'agradi!

Quins avantatges ofereixen els miralls decoratius?

Els miralls decoratius destaquen per la seva gran versatilitat, ja que són elements decoratius que es poden posar a qualsevol espai i racó, així com als vinils paret, amb la finalitat d'afavorir en tot moment la decoració de les llars. 

Un mirall decoratiu pot arribar a canviar considerablement l'aspecte d'una estada, en funció de la seva mida, col·locació, forma, marc i estil. Vols saber com? Segueix llegint!

Són molts els trucs que es poden utilitzar amb els miralls per esprémer al màxim i treure profit de cada estada de la llar.

Col·locar un mirall decoratiu en una entrada de llum natural, farà que aquest espai guanyi en claredat, sense necessitat d'haver de col·locar un llum.
Si la teva intenció és la de guanyar espai i profunditat, hauràs de col·locar un mirall decoratiu de manera estratègica, ja que, si el situes en un espai en el qual es vegi reflectit una finestra o una porta, cada vegada que aquesta finestra o porta s'obri, es reflectirà aquest mateix espai, creant la sensació d'un lloc de majors dimensions.

D'aquesta manera, un mirall no és simplement un complement decoratiu, sinó que t'ajudarà a definir l'estil que realment vols transmetre, en funció si vols un mirall rodó, per espais de dimensions reduïdes, un mirall rectangular, per a col·locar al menjador o en algun passadís, un mirall de peu, per col·locar-lo a l'habitació o al costat del vestidor, un mirall amb marc o sense, entre d'altres.

Com triar el mirall decoratiu per a la teva llar?

Sens dubte els miralls decoratius vesteixen qualsevol lloc de la teva llar. És important saber en què lloc i espai desitges incloure un mirall decoratiu. Per exemple, pots incloure un mirall decoratiu damunt del moble del rebedor, t'ajudarà potenciar la lluminositat i al seu torn li donarà un toc de personalitat. És important saber quin tipus de mirall desitges: mirall rectangular, mirall dempeus, mirall d'ones…

Fes un cop d'ull i tria el que més encaixi amb el teu estil!