Cinta americana i cinta adhesiva

Descobreix les nostres cintes americanes i adhesives doble cara amb les que podràs reparar, fixar, unir i aïllar tot tipus de superfícies. Troba a FESMÉS la cinta doble cara ideal i aconsegueix resultats instantanis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Amplada (mm)
Longitud (mt)
Aplicació
més... menys
Filtre

Compra cintes americanes i cintes adhesives al millor preu

Amb el pas el temps, observem com els objectes i superfícies que tenim a la llar, es van deteriorant a poc a poc, però, en funció del manteniment de la cura que fem d'aquests, podem allargar la seva vida útil, aprofitant-los al màxim i sense necessitat de tirar-los abans d'hora, oi?

Per tant, dur a terme un bon manteniment del mobiliari de la llar i dels nostres objectes personals, ens permet gaudir durant molt més temps d'ells, fins que arriba un punt en què el deteriorament del mateix material produeix que les superfícies es trenquin, es desenganxin i caiguin. En aquest moment, tenim una opció clau que ens permet amortitzar el producte sense necessitat de llençar-lo o comprar-ne un de nou, i això és gràcies a les cintes americanes i cintes adhesives, que s'encarreguen de reparar qualsevol desperfecte en les diferents superfícies.

De manera que, en comprar cinta americana i adhesiva, estaràs aprofitant molt més els productes, reparant-los de forma instantània.

Per què comprar en línia cinta americana i cinta de doble cara?

Les cintes americanes i cintes de doble cara s'han convertit en un dels materials més utilitzats per desenvolupar les tasques de bricolatge de forma ràpida i eficaç, ja que et permeten solucionar i reparar qualsevol superfície de manera instantània i per tant, es consideren el material imprescindible que no pot faltar en cap caixa d'eines.

Característiques de les cintes americanes, adhesives i doble cara

Les cintes americanes, adhesives i de doble cara es consideren materials essencials per executar diferents activitats de bricolatge, perquè posseeixen les següents característiques:

  • Resistents a l'aigua, per tant, no perden resistència si entren en contacte amb l'aigua.
  • Resistents a temperatures extremes.
  • Uneix superfícies tant rígides com flexibles.
  • Són de caràcter versàtil, ja que es poden utilitzar tant per emmascarar, segellar, enganxar, embalar, lligar, etc.


Quin tipus de cintes americanes, cintes doble cara i adhesives trobaràs?

En aquesta secció t'oferim la millor varietat de cintes adhesives, entre les quals trobaràs les següents:

Cinta adhesiva doble cara, ideal per fixar, arreglar o unir objectes i diferents superfícies, ja siguin llises, rugoses, d'interior o exterior.

Cinta adhesiva instantània, és la millor opció per fixar i reparar tot tipus d'objectes de forma ràpida i eficaç.

Cinta americana, és la millor opció per solucionar i reparar qualsevol problema del sector del bricolatge, ja sigui per reparar un moble de jardí o unir qualsevol superfície de fusta, plàstic, metall que romangui a l'interior de la llar.

Cinta antilliscant, perfecta solució per aplicar en superfícies relliscoses i col·locar a les entrades de botigues, cobertes de vaixell, escales, etc. La finalitat que tenen és aportar la màxima seguretat possible i evitar qualsevol tipus d'accidents.

Cinta d'alumini, essencial per als professionals de la calefacció, construcció i fontaneria, ja que és ideal per segellar i protegir canonades i conductes.

Cinta impermeabilitzant, és una opció estupenda per reparar, evitar filtracions en juntes, segellar i unir qualsevol superfície que estigui exposada a la intempèrie.

Tira adhesiva i tira adhesiva velcro, és una de les millors opcions per penjar quadres i fotografies de manera ràpida i senzilla, sense necessitat de danyar la paret fent forats visibles.

I si vols fixar materials més pesats com ara penjadors, endolls o quadres d'electricitat, pots complementar les tires adhesives amb adhesius de muntatge extra forts.