Aixetes de cuina

Troba l'aixeta de cuina que busques per completar de forma perfecta la teva aiguëra. Alta qualitat i millors preus per substituir una aixeta ja existent, o per renovar la teva cuina amb les aixetes abatibles, extraïbles, de paret i de colors

Filtrar per:

Tipus d'aixeta
Estil
Acabat
Cartutx (mm)
Filtre

Descobreix la gran varietat d'aixetes de cuina que tenim preparats per a tu i troba el que més t'agradi per donar-li un toc personal a l'espai de la teva cuina. Entra a Fesmés i gaudeix de la millor qualitat en aixetes de cuina de diferents estils i materials, perquè renovis l'antic i canviïs la cuina al teu gust.

Ja saps quin tipus d'aixetes de cuina tenim a la teva disposició? Coneix-los!

Les aixetes de cuina extraïbles tenen un disseny peculiar, inspirat de les cuines industrials, i es caracteritzen per poder controlar la direcció de l'aigua aportant una major comoditat. Aquest tipus d'aixeta de cuina extraïble és ideal quan has de netejar una paella de grans dimensions, perquè al tenir una canella flexible, et permet controlar la direcció de l'aigua i rentar els estris de la cuina fora de l'aigüera, aportant molt més espai i facilitat al rentat. 

 

Aixetes de cuina extraïbles

Les aixetes de cuina extraïbles poden tenir la canella alta o baixa, i depenent de l'espai de la teva cuina podràs triar una o altre, ja que tenen una estètica i disseny diferent, però fan la mateixa funció.

Les aixetes de cuina extraïbles amb canella baixa es caracteritzen per tenir una canella extraïble amb una carxofa aixeta cuina que ocupa menys espai i aporta les mateixes comoditats.

També tenim disponibles aixetes de cuina amb canella alta i flexo de silicona o bé amb flexo cromat, perquè escullis el que més s'adeqüi a la decoració de la teva cuina. Aquests tipus d'aixetes de cuina no són extraïbles, però permeten la mobilitat suficient per facilitar-te les tasques de neteja i rentat.

 

Aixetes de cuina monocomandaments

Les aixetes de cuina monocomandaments estan presents a la majoria dels nostres dissenys, ja que es caracteritzen per tenir un únic comandament a través del qual es regula la temperatura i el flux de l'aigua. També hi ha dissenys amb aixetes bimando, que són aquelles que tenen dos comandaments per controlar la temperatura i el flux d'aigua.

 

Aixetes de cuina de paret

Finalment, però no menys important, tenim les aixetes de cuina de paret, que estan pensades per estalviar el màxim espai possible, permetent una major llibertat de moviment a la teva cuina. D'aquesta manera, si la teva cuina és de dimensions reduïdes, l'aixeta de cuina de paret serà tot un encert.