Què són els estenedors extensibles de paret?

Els estenedors extensibles de paret són un dels models més demandats, ja que es caracteritzen per fixar-se en la paret, ja sigui interior o exterior de la llar, amb la finalitat que puguis estendre la roba sense ocupar espai.

Aquest tipus d'estenedors s'estenen i es pleguen des de la paret, i, per tant, un cop han estat utilitzats, es pleguen i queden molt bé emmagatzemats, sense ocupar espai.

Per tant, si vols aprofitar al màxim els espais del teu habitatge, així com la terrassa o al balcó, t'encantaran els nostres estenedors extensibles de paret, que no et trauran res d'espai. Corre pel teu!

Comprar estenedor paret a FESMÉS

A FESMÉS sabem la importància que té aprofitar al màxim els espais de la llar, i més quan es tracta d'habitatges petits que no tenen espai extra d'emmagatzematge. Per aquest motiu, posem a la teva disposició la millor selecció d'estenedors de paret que et facilitaran  fer la bugada.

El simple fet d'estendre la roba pot transformar-se en el teu pitjor malson, ja que, si no comptes amb suficient espai, arriba un moment que ja no saps on estendre-la, al veure que el teu sisi estenedor s'ha omplert amb el primer conjunt de llençols que has tret de la rentadora, però encara et queda la resta de roba per estendre. I en aquest moment, és quan realment t'adones que necessites un estenedor de paret extensible, que et permeti estendre la roba des de la paret, sense ocupar espai.

Quin tipus d'estenedors de paret trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat d'estenedors de paret en diferents mides, amb la finalitat que trobis el que millor cobreixi amb les teves necessitats i s'adapti al teu espai disponible. Entre els diferents models, destaquem els següents:

  1. Estenedors d'alumini de paret, es caracteritzen per ser estenedors molt resistents i duradors, ideals per a col·locar a l'exterior de l'habitatge, ja que l'alumini és un material que suporta les inclemències meteorològiques i no s'oxida.
  2. Estenedors automàtics de paret, es caracteritzen per la seva gran practicitat, ja que compta amb un mecanisme d'enrotllat automàtic, desenvolupant la capacitat de recollir les cordes i introduir-les al cofre. És una de les millors opcions per escollir com a alternativa a les assecadores, ja que et faciliten la tasca de la bugada i són molt més econòmics.

Avantatges dels estenedors plegables de paret

Els estenedors plegables de paret són ideals per penjar i eixugar la roba, ja que aporten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem els següents:

  • Econòmics i ecològics, ja que aprofiten recursos naturals com el sol i l'aire per eixugar la roba.
  • Estalvi energètic, perquè no s'han d'endollar al corrent elèctric.
  • Optimitzen i estalvien espai, un avantatge fonamental perquè et permeten penjar la roba sense que necessitis comptar amb un espai d'emmagatzematge en l'habitatge.
  • Resistents i duradors, capaços de suportar els diversos agents externs com la pluja, l'aire i el sol.
  • Diferents dissenys, perquè escullis el que més t'agradi i millor et vagi per les mesures del teu habitatge.