Pintura en esprai de colors

Necessites una pintura d'assecat ràpid que millori l'aspecte de qualsevol paret o superfície? A Fesmés trobaràs la millor selecció d'esprais color en una gran varietat de tonalitats i acabats perquè escullis el que més t'agradi!

Filtrar per:

Marca
Sèrie
Tonalitat
Color
més... menys
Acabat
Capacitat (ml)
Filtre

Compra esprais de colors en FESMÉS

Som conscients de la importància que té comptar amb unes parets ben pintades, ja que, quan vam entrar en qualsevol habitatge o lloc, el primer que fem és observar el lloc, oi? I si veiem unes parets mal pintades o amb la pintura gastada i en mal estat, la nostra primera impressió no sol ser molt bona.

El mateix succeeix quan som nosaltres els que tenim convidats a casa, ens encanta que la nostra llar llueixi perfecta i que tothom es senti ben acollit. Per aconseguir això, es vital causar una imatge a primer cop d'ull del nostre habitatge perfecta, així que, si el que estàs buscat és donar bona impressió i renovar l'estil decoratiu de les parets de la llar o de qualsevol superfície, t'enamoraran els nostres esprais.

Quines característiques tenen els esprais color?

Els esprais color, son un tipus de pintura ideal per renovar l’estil decoratiu de la nostra llar, tant per elements d’exterior com d’interior. Les seves característiques principals son les següents:

  • Oferir la millor varietat de colors, tonalitats i acabats. Al catàleg de FESMÉS posem a la teva disposició una amplia varietat cromàtica d’esprais.
  • Renoven l'estil decoratiu de qualsevol paret.
  • Ofereixen un assecament molt ràpid, optimitzant el temps de treball emprat per a pintar. Aquest tipus de pintura en esprai de color ofereix un assecament ràpid, que permet gaudir del nou estil de les nostres llars de forma gairebé immediata.
  • Es poden aplicar en múltiples superfícies, així com superfícies de fusta, plàstiques, metall, alumini o vidre.
  • Es poden combinar entre si, oferint-te la possibilitat d'escollir el color que més t'agradi i contrastar-lo amb les altres tonalitats, aconseguint l'estil decoratiu desitjat.

 

Quin tipus d'esprais color trobaràs?

En aquesta secció descobriràs la millor selecció de pintura en esprai de marques pioneres en el sector, així com Bruguer o Montana colors. A més, en funció dels teus gustos i necessitats, podràs escollir entre els següents acabats:

  1. Esprais d'acabat mat.
  2. Esprais d'acabat brillant.
  3. Esprais d'acabat setinat.


Únicament hauràs de triar l'acabat desitjat que deixarà impecable aquells espais que desitgis modernitzar.

Quins avantatges ofereixen els esprais color?

Els esprais color es consideren una de les tècniques més fàcils i còmodes de pintar o reparar parets i superfícies, ja que, a més dels avantatges estètics que ofereixen, també ajuden a prevenir l'aparició d'òxid i deteriorament dels materials, a conseqüència dels diferents agents climàtics.

Pintar amb esprais de color es un procés senzill i còmode, al catàleg de FESMÉS pots trobar molta varietat de colors, que et permetrà realitzar tantes combinacions com desitgis, i a més a més, el seu assecat es molt ràpid i eficient. Per tant, s'aconsellen fer ús d'ells tant per a les zones interiors com exteriors.

Redecora amb els nostres esprais de color l’estil de les teves parets i superfícies i presumeix de casa teva. No te'ls pots perdre!