Plafons de sostre

Il·lumina les habitacions més petites de la llar amb plafons de sostre! A Fesmés trobaràs els millors plafons de sostre Led amb llum freda o llum càlida a preus increïbles. No et quedis sense el teu!

Filtrar per:

Marca
Model
Forma
Color
Potència (W)
més... menys
Tipus de llum
Funcions
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

Estàs buscant una llum de sostre que ocupi poc espai? Si és així, estàs al millor lloc. A Fesmés t'oferim una gran varietat de plafons de sostre, ideals per il·luminar les habitacions més petites de la llar!

Entre la nostra selecció de plafons de sostre, destaquen els nostres plafons LED. Punts de llum que gaudeixen d'una tecnologia d'il·luminació capdavantera, d'alta qualitat i amb intensitat lumínica que s'adapta a les necessitats de cada llar.

Tria ara el que millor s'adapti al teu día a día!

Quines característiques presenten els plafons de sostre?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de plafons de sostre amb diferents acabats, estils i potències. En funció dels teus gustos i necessitats, podràs triar entre un plafó de sostre Led de llum freda o bé, un plafó de sostre Led de llum calenta.

Els plafons de sostre es consideren el complement perfecte per il·luminar les habitacions més petites de la llar, ja que, gràcies al seu característic disseny, ofereixen una intensitat de llum ideal per il·luminar tota l'habitació sense ocupar espai, aconseguint una major sensació d'amplitud i comoditat.

Els millors plafons de sostre LED a la teva disposició

Si ets un amant de la lectura, els plafons Led seran una opció idònia per col·locar al dormitori, ja que en oferir-te una llum de gran potència, et permetran llegir i gaudir dels teus llibres preferits abans d'anar a dormir. A més, els podràs complementar amb focus led, per combinar diferents estils i potències de llum en una mateixa estada.

D'aquesta manera, comptar amb plafons de sostre serà tot un encert, fomentant la decoració minimalista i aprofitant al màxim cada espai de la llar.