Rodaments mampara i accessoris

Estàs buscant rodaments o rodes per a la mampara de la dutxa? A Fesmés t'oferim les millors rodes mampara dutxa i rodaments que et permetran lliscar suaument la mampara de la dutxa.

Filtrar per:

Filtre

Comprar rodes mampara dutxa i accessoris a FESMÉS

L'ús diari de la dutxa, juntament amb el sabó i altres productes que utilitzem per a la cura i higiene personal, deterioren la dutxa, sobretot aquells espais com són els perfils i raïls de les mampares. En aquests buits és on es van acumulant les restes de sabó, generant brutícia diàriament i, en conseqüència, es deterioren els rodaments de la mampara.

A Fesmés posem a la teva disposició rodaments mampara i perfils de segellat que et garantiran un correcte funcionament de les mampares al mateix temps que podràs gaudir d'un relaxant bany. Sona bé, oi? Fes un cop d'ull!

La importància de comprar un bon rodament mampara dutxa

Els rodaments de mampares, són elements de vital importància que permeten lliscar la mampara, tant per obrir-la com per tancar-la de forma suau i sense esforços.

Un rodament de mampara dutxa, ha de suportar canvis de temperatura i no fer-se malbé fàcilment, ja que en estar en contacte amb l'aigua, ha d'estar compost per materials resistents i duradors.

En aquesta secció t'oferim rodaments metàl·lics fabricats en niló que proporcionen una major resistència i durabilitat, ideals per millorar el funcionament d'obertura i tancament de la mampara.

Tipus de rodaments mampara dutxa

Hi ha diferents tipus de rodaments mampara, però, si ens fixem en el lloc on vagin col·locats, diferenciem els següents:

  1. Rodaments superiors, són aquells rodaments que es col·loquen a la zona superior i, per tant, solen mantenir-se més nets, ja que no estan tan exposats a l'aigua, calç o sabó.
  2. Rodaments inferiors, els trobem en la majoria de les mampares, ja que com el seu propi nom indica, es situen en l'inferior de la mampara.