Estenedors

Explora el catàleg d’estenedors de roba i accessoris. Compra estenedors de roba plegables, de paret, per radiadors o balcons així com pinces i cordes.

Filtrar per:

Filtre

Què són els estenedors?

Els estenedors són petits estris que s'utilitzen per eixugar la roba un cop ja ha estat rentada a la rentadora, col·locant-la amb pinces de la roba de fusta o pinces de roba de plàstic sobre l'estenedor amb la finalitat que s'assequi, eliminant la humitat de cada peça de roba.

Els estenedors es poden col·locar tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge i són una alternativa a les assecadores molt més econòmica i ecològica, en utilitzar recursos naturals, com poden ser el sol i l'aire, per eixugar la nostra roba. Fes un cop d'ull i tria un dels nostres estenedors!

Descobreix els millors estenedors de roba a FESMÉS

Els estenedors de roba es consideren peces fonamentals en les tasques de la bugada, ja que, encara que moltes persones no els donin la importància que tenen, són elements fonamentals perquè la roba quedi ben eixugada i sense humitats, evitant en tot moment aquesta terrible olor de roba humida.

El procés d'assecat de la roba és molt important, perquè si no es fa correctament, no haurà servit de res haver posat una rentadora, i, per tant, caldrà començar de nou amb el procés de rentat. Per evitar que això passi, és de vital importància comptar amb un bon estenedor, que sigui resistent, durador i no es deformi amb el pes de la roba.

En aquesta secció trobaràs els millors estenedors de roba que deixaran les teves peces de roba en perfectes condicions. Te'ls perdràs?

Quins tipus d'estenedors exteriors trobaràs?

A FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat d'estenedors de roba en diferents mides, estils i models, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a l'espai disponible del teu habitatge i a les teves necessitats. Entre els diferents tipus, trobem els següents:

  1. Estenedors plegables de peu, són una opció estupenda per posar tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge, però, si no comptes amb cap balcó o terrassa a casa, és la millor opció que pots escollir, ja que et permet eixugar la roba a qualsevol estada o habitació, podent transportar-lo d'un costat a l'altre. No obstant això, s'acostumen també a utilitzar-se en terrasses i balcons, aprofitant les hores de sol per aconseguir que la roba s'eixugui abans.
  2. Estenedors de paret, la millor opció si el que estàs buscant és un estenedor exterior que t'aporti comoditat i no ocupi un espai extra al teu balcó o terrassa, ja que, en anar instal·lats a la paret, són ideals per aprofitar al màxim l'espai disponible.
  3. Estenedors balcó i radiador, són estenedors que s'adapten als radiadors del teu habitatge, en el cas de voler un estenedor d'interior que no ocupi espai i eixugui la roba ràpidament, o bé, estenedors de balcó que s'acoblen perfectament a la barana del balcó del teu habitatge, deixant eixugar la roba a l'aire lliure.


A més dels diferents tipus d'estenedors que tenim disponibles, també trobaràs accessoris per muntar-te el teu propi estenedor amb cordes i els complements necessaris per estendre la roba adequadament. No esperis més i eixuga la roba amb total comoditat!

Com escollir un estenedor de roba correctament?

Abans d'escollir un tipus d'estenedor o un altre, cal que tinguis en compte els següents 3 aspectes:

  1. Ubicació, és a dir, si el voldràs situar a l'interior o exterior de l'habitatge, ja que en funció de l'indret on el vulguis ubicar, hauràs d'escollir un tipus d'estenedor o un altre.
  2. Espai disponible, perquè en funció de l'espai que tinguis, podràs triar una mida o un altre.
  3. Material, ja que trobem estenedors de plàstic, alumini o de cordes.