Porta cortinetes

Penja les teves cortines amb porta cortineta i decora les finestres del teu habitatge! A Fesmés t'oferim els millors porta cortinetes amb fixació a pressió o cargolada en una gran varietat de models. Corre, que volen!

Filtrar per:

Model
Color
Longitud (mm)
Fixació
Instal·lació
Filtre

 Els porta cortinetes són barres que s'utilitzen per ubicar les cortines i formen part dels elements decoratius que aporten una gran varietat de possibilitats decoratives, ja que ens permeten decorar espais que no tenen estil. A Fesmés t'oferim una gran varietat de porta cortinetes en diferents dissenys i acabats perquè escullis el que millor combini amb l'estil i decoració de casa teva.

On col·locar un porta cortinetes?

Els porta cortinetes es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que tenen la capacitat de subjectar cortines lleugeres o cortines petites en diferents estances, però, sobretot, aporten estil en aquells llocs de la llar on no hi ha presència d'elements decoratius, com poden ser el rebost de la llar.

També se solen col·locar a les finestres de les cuines o banys com a complement decoratiu dels altres mobles, instal·lats amb cables per cortines amb la finalitat que quedin ben ajustats a les finestres, o bé, a les autocaravanes, que a més de la seva funció decorativa, aportaran intimitat.

Quin tipus de porta cortinetes tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs porta cortinetes extensibles, que s'adaptaran completament a les mesures de les finestres. Aquests porta cortinetes presenten diferents dissenys i es poden instal·lar de dues maneres diferents, ja que poden anar cargolats a la paret o bé, instal·lats a pressió.

Nota: els porta cortinetes de fixació amb cargols inclouen suports, tacs, cargols i clau allen.