Safates i motlles per a forn

Descobreix la nostra gran varietat de safates i motlles antiadherents per a forn, en diferents models, mides i materials. Entra a Fesmés i troba la millor qualitat per cuinar plats i postres a preus irresistibles

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Forma
Filtre

Les safates i els motlles per forn antiadherents, són estris de cuina necessaris en el moment de preparar plats elaborats i postres de qualitat. Si t'agrada la cuina, estàs en el lloc perfecte per descobrir una gran varietat de safates de vidre i motlles de rebosteria de diferents mides i materials, que faran dels teus plats i postres autèntiques delícies. Entra a Fesmés i troba els millors preus i la millor qualitat.

Safates de vidre per forn 

Si vols cuinar plats saludables, amb les safates de vidre per forn podràs preparar deliciosos rostits i cuinar diferents plats sense la necessitat d'utilitzar grans quantitats d'oli.

Si prefereixes la rebosteria, no dubtis a utilitzar els nostres motlles antiadherents de diferents mides, amb els que podràs fer pastissos de diverses formes. Una de les opcions més recomanables a l'hora de cuinar un pastís és la d'utilitzar un motlle desmuntable amb tapa, perquè et permetrà desemmotllar els teus postres fàcilment, oblidant-te de la preocupació i de la por a que se't trenqui el pastís i se't faci malbé el teu postre.

Nota:
Totes les nostres safates de vidre per forn i motlles antiadherents es poden rentar al rentavaixelles, exceptuant els motlles per a pastissos amb tapa que requereixen d'un rentat a mà.