Tractament de l'aire

Aconsegueix mantenir les estades de la llar ben airejades i purificades! A FESMÉS trobaràs extractors, reixetes i tubs d'evacuació de fums que s'encarregaran de tractar l'aire i millorar l'ambient. Fes un cop d'ull!

Filtrar per:

Filtre

Millora la qualitat de l'aire amb els nostres extractors de cuina i bany!

T'agradaria tractar l'aire del teu habitatge i millorar la ventilació en les diferents estances? Si és així, has trobat el millor lloc!

A Fesmés posem a la teva disposició la millor varietat d'elements per tractar l'aire amb la finalitat de purificar l'ambient i millorar la qualitat d'aquest.

Un dels elements més utilitzats i que han d'estar present en tots els habitatges són els extractors, tant de bany com de cuina, ja que són dues estades a les quals l'aire es contamina i pot ocasionar males olors, floridura, humitats i altres problemes derivats per no tenir una ventilació adequada.

En aquesta secció trobaràs extractors de bany i extractors de cuina en diferents, mides i acabats, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis començar a gaudir d'un ambient net i pur.

Quin tipus de tractaments per a l'aire trobaràs a FESMÉS?

A FESMÉS sabem la importància que té tractar l'aire per evitar danys perjudicials tant per a la salut com per a les estructures de l'habitatge.

A més de tenir una àmplia gamma d'extractors de bany i de cuina, també trobaràs els següents elements que permetran una correcta ventilació de l'aire:

Reixetes de ventilació, són de vital importància per aconseguir una ventilació adequada en l'habitatge, ja que tenen la funcionalitat de distribuir o extreure aire.

Tubs evacuació de fums, són elements amb una funció fonamental, que és la d'aconseguir una expulsió adequada del fum que hi ha a l'habitatge cap a l'exterior.