Mobles TV

A Fesmés t'oferim una gran varietat de mobles de TV barats per col·locar el teu televisor i tenir un saló ordenat i ben distribuït. Troba el moble de TV ideal per tu!

Filtrar per:

Estil
Color
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Mobles de TV a el millor preu

Necessites un moble TV per complementar i modernitzar els teus mobles antics i transformar la teva menjador en un saló modern? Si és així, estàs en el lloc perfecte. A Fesmés t'oferim una gran varietat de mobles tv a el millor preu! Els nostres mobles de TV són l'espai perfecte per col·locar el teu televisor i tenir un saló més ordenat i millor distribuït.

Coneixes els millors mobles TV? Els tenim disponibles per a tu! T'hem preparat una excel·lent selecció de mobles per al teu televisor, de diferents estils, colors i materials, que s'adapten al teu saló i li donaran un espai funcional i útil que optimitza l'espai del teu saló i t'ajudi a emmagatzemar teu equip multimèdia.

Mobles TV. Àmplies possibilitats més enllà de col·locar el teu televisor

Els mobles tv tenen diferents funcionalitats, ja que són el punt de suport i suport de la televisió, i també tenen la funcionalitat d'emmagatzemar diferents objectes, així com el Wifi, les consoles, DVD, entre d'altres objectes personals. Aquests mobles tv et permetran veure les teves pel·lícules favorites des de la perspectiva idònia, ja que podràs colocar el televisor sobre del moble tv i veure la televisió a la perfecció des del teu sofà llit. A més, podràs complementar amb una prestatgeries de paret, amb la finalitat de definir el teu propi estil decoratiu per als mobles menjador.

També podràs combinar els mobles tv amb un aparador vintage o amb prestatgeries metàl·liques amb la finalitat d'aconseguir l'estil decoratiu que sempre has somiat. T'ho perdràs? Comença ara a remodelar el teu saló!

Com triar el moble de TV perfecte

Normalment, se li dóna més importància a triar un sofà per saló o unes taules de centre. Però el moble de TV també és important i cal tenir en compte alguns aspectes i elements per escollir el moble de TV perfecte i que aquest s'adapti a la sala de la nostra llar. Les principals claus per triar el teu moble de TV són:

  • Saber en quina paret anirà el moble de televisió. Cal tenir en compte on va a anar la TV per evitar qualsevol reflex que pugui ser molest i no deixar-nos veure bé la TV.
  • Els acabats del moble de TV. Són molts els estils que pots escollir, mobles tv blancs, negres, en fusta, moderns, clàssics ... escull aquell que s'adapti millor a l'estil de la teva llar.
  • L'altura del moble de TV i les seves dimensions. Hauràs d'escollir aquell moble amb unes dimensions que s'ajustin a la mida del teu televisor, és recomanable comprar un que sigui més gran que la TV per aconseguir un resultat simètric i equilibrat
  • L'estil de casa teva. Per descomptat, cal tenir en compte l'estil que has escollit i elaborat per la teva llar amb la resta de mobiliari. Ja sigui un estil modern, minimalista, clàssic, rústic o tradicional, els nostres mobles de TV s'adaptaran com anell a el dit a les teves necessitats.

Necessites renovar els teus mobles de TV per altres de major qualitat o disseny més bonic? Busques comprar mobles de saló menjador al millor preu possible? Confia en el nostre saber fer i en la nostra experiència i qualitat en mobiliari per a la llar. Et garantim que només aconseguiràs el millor. No esperis més i troba aquí el teu moble TV ideal!