Compra el millor carro de la compra plegable a FESMÉS

Oblida't de carregar amb bosses pesades i aconsegueix comprar còmodament amb els nostres carrets de la compra! Troba a FESMÉS la millor selecció de carros de compra i tria l'ideal per a tu.

A Fesmés som conscients el mal que implica al nostre cos el fet d'anar carregats fins dalt de bosses de la compra, i volem evitar aquest problema posant a la teva disposició la millor selecció de carros de la compra de tela plegables en una gran varietat de colors, mides i models. No t'ho pensis més i suma't a la nova tendència!

Per què comprar un carro de la compra de tela?

Estàs pensant en comprar un carro de la compra que t'eviti mals d'esquena i et faciliti la tasca d'anar a comprar al mercat? Si és així, estàs al lloc adequat!

Comprar un carro de la compra de tela serà de les millors decisions que pots prendre i aconseguiràs oblidar-te dels prejudicis, ja que un carro de la compra és un producte que hauria d'utilitzar tothom per anar a comprar. A més, ofereixen un ampli ventall de raons pels quals comprar un carret de la compra, entre les quals destaquem les més significatives:

 • És un producte ecològic, ja que es pot reutilitzar tantes vegades com les necessitis, podent transportar així el menjar i qualsevol producte fins al teu domicili, sense la necessitat de perjudicar el medi ambient amb l'ús de les bosses de plàstic.
 • Són molt pràctics, ja que, en comptar amb rodes a la part inferior, et permeten transportar una gran quantitat de productes sense esforç, evitant així que la teva esquena carregui tot el pes.
 • Són productes amb estil i moderns, perquè cada vegada hi ha més models, mides i estampats que et permetran transportar els aliments amb estil.

 

Quin tipus de carros de la compra trobaràs?

En aquesta secció t'oferim diferents tipus de carros de la compra plegables perquè trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents models, trobem els següents:

 1. Carrets de la compra de 2 rodes, es caracteritzen per ser carrets lleugers i senzills, però de gran comoditat, que et permeten emmagatzemar i transportar la compra fàcilment. A més, són ideals per pujar escales.
 2. Carrets de la compra de 4 rodes, són ideals per donar-los més ús que els de 2 rodes, ja que són més resistents, robustos i suporten més pes.
 3. Carrets de la compra plegables, poden ser tant de 2 com de 4 rodes i l'avantatge principal que ofereixen aquest tipus de carrets és que es poden plegar i emmagatzemar en qualsevol espai.

Disposem de diferents marques de carros de compra, de les que destaquen el carret de la compra Rolser tant en disposició de dos com de quatre rotes, així com els de la marca Jute. Si pel contrari prefereixes un carret de la compra barat, pot optar per l'opció més senzilla de dues rodes i fabricat en alumini i tela. 

Avantatges dels carrets de la compra plegables

Els carros de la compra plegables aporten una gran varietat de beneficis, entre els quals trobem els següents:

 • Et permeten comprar una major quantitat de productes, al contrari que les bosses de plàstic, que, si no comptes amb un vehicle de transport, no pots comprar tot el que necessites.
 • Absència de dolors en no carregar amb pes.
 • Aporten comoditat i tranquil·litat, en anar pensant si la bossa de plàstic es trencarà o si arribarem a destí amb tots els productes que hem adquirit, sense perdre cap pel camí.
 • Contribueixen a la cura de l'entorn.
 • Són molt més duradors.

¿No són motius suficients? Cuida de tu i del teu entorn amb els nostres carros de la compra!