Piles alcalines

Estàs buscant piles alcalines per als teus dispositius electrònics? A Fesmés trobaràs la millor selecció de piles alcalines en diferents característiques, mides i voltatges. Troba la ideal per a tu!

Filtrar per:

Tipus de piles
Voltatge (V)
Número de piles
Filtre

Què són les piles alcalines Energizer?

Les piles alcalines Energizer es caracteritzen principalment per la seva gran capacitat de durabilitat, ja que solen durar entre 4 i 9 vegades més que un altre tipus de piles. A més, són un tipus de piles molt versàtils i estan disponibles en diferents mides que s'adaptaran als diferents dispositius que necessitin piles per al seu correcte funcionament.

Com funciona una pila alcalina?

Una pila alcalina genera energia en forma de corrent elèctric i això es produeix a través d'una reacció química entre el diòxid de magnesi i el zinc. El seu propi nom prové de l'electròlit alcalí que forma part d'aquesta reacció.

Per tant, quan l'ànode (negatiu) que està format per Zinc i el càtode (positiu) que està format per diòxid de magnesi reacciona, es produeix l'esperada electricitat.

Quin tipus de piles alcalines comprar a FESMÉS?

En aquesta secció descobriràs la millor selecció de piles alcalines perquè trobis la que cobreixi les teves necessitats i s'adapti als teus dispositius:

 1. Piles alcalines 3LR12, es caracteritzen pel seu format rectangular i és coneguda també com a pila de petaca. No obstant això, és de les menys utilitzades en el mercat.
 2. Piles alcalines LR6, són les piles més utilitzades per la grandària i forma cilíndrica que les caracteritza, ideals per als aparells electrònics petits.
 3. Piles alcalines LR14, piles de mida mitjana i forma cilíndrica que acostumen a utilitzar-se en rellotges de paret, ràdios o llanternes de grans mides.
 4. Piles alcalines LR20, són les piles més grans que tenen format cilíndric i solen utilitzar-se per estufes de parafina, o dispositius electrònics de grans mides.
 5. Piles alcalines 6LR61, es caracteritzen per la seva forma rectangular coneguda també com a pila 9V, ideals per a col·locar en detectors de fum, joguines electròniques, etc.
 6. Piles alcalines LR03, són piles que acostumen a utilitzar-se en aparells electrònics de petites dimensions.
 7. Piles alcalines A23, són piles que destaquen pel voltatge que tenen, ja que en lloc de comptar amb un 1,5 V, aquestes tenen un 12v. Normalment s'utilitzen per als comandaments de garatges que funcionen amb portes elèctriques.
 8. Piles alcalines LR1, compten amb forma cilíndrica i un voltatge de 1,5 V, indicades per llanternes, joguines, comandaments a distància, ràdio mini portàtil, etc.

 

Avantatges piles alcalines

Les piles alcalines ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

 • Durabilitat superior, entre 4 i 9 vegades més que un altre tipus de piles.
 • Major energia acumulada.
 • Segures.
 • Components menys perjudicials per al medi ambient.
 • Poden reciclar-se.