Taules de cuina

Necessites una taula per equipar i decorar la cuina? A Fesmés trobaràs les millors taules de vidre i taules plegables per a la cuina a preus increïbles. No te les pots perdre!

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Color
Longitud (mm)
Fons (mm)
Filtre

Som conscients que la cuina s'ha convertit en un dels llocs més transitats de la llar perquè acostumem a visitar-la a tota hora, ja sigui per anar a buscar un refresc o alguna cosa de menjar. A més, quan rebem visites a casa, el primer lloc on es dirigeixen és precisament la cuina, i per aquest motiu es necessita tenir una cuina ben equipada, amb tots el mobiliari necessari, incloent-hi la taula de cuina. A Fesmés hem preparat la millor selecció de taules de cuina en diferents models, mides i materials, com poden ser la fusta o el vidre, entre d'altres, perquè trobis la idònia per a la teva cuina. Fes un cop d'ull!

 

Quin tipus de taules de cuina pots trobar?

Tenim disponibles diferents tipus de taules de cuina perquè escullis la que més t'agradi i combini amb els altres mobles i accessoris cuina.

Si comptes amb una cuina de reduïdes dimensions i necessites una taula que no ocupi massa espai, no t'has de preocupar per res perquè en aquesta secció trobaràs més d'una solució.

Les taules de cuina plegables són una de les millors opcions per a col·locar en espais reduïts, perquè es poden plegar i et permeten estalviar espai en el teu dia a dia. A més, per a ocasions especials en què tens més comensals del que és habitual, el seu característic disseny et permetrà desplegar la taula, deixant lloc a tots els convidats.

Les taules de cuina extensibles són una altra de les opcions que pots tenir en ment si no disposes de gran espai a la cuina, ja que tenen la mateixa funcionalitat que les plegables, a diferència que, en lloc d'anar plegades, es poden estendre i recollir al teu gust.

En aquesta secció trobaràs diferents models de taules de cuina tant plegables com extensibles, en una gran varietat de colors i formes perquè les puguis completar amb cadires plegables i gaudir d'un dinar amb amics o familiars, oblidant-te del problema d'espai.

Si tens una cuina de majors dimensions i li vols donar un toc elegant, modern i sofisticat alhora, les taules de vidre estan fetes per tu, ja que es caracteritzen per estar fabricades en vidre temperat, material més durador i resistent als cops. A més, en aquesta secció podràs trobar taules de vidre de diferents colors, perquè triïs la que millor combini amb les  cadires cuina i amb la decoració del teu habitatge, amb la finalitat que aconsegueixis la cuina que sempre has volgut tenir.

 

Cómo elegir una mesa para la cocina

A vegades pot arribar a ser complicat a l'hora d'haver de triar una taula per a la cuina que sigui bonica i pràctica. En Fesmés volem ajudar-te i posar-t'ho fàcil. Per a triar una taula per a la cuina hauràs de tenir en compte els següents aspectes:
- L'espai que disposes. Hauràs de realitzar un petit pla per a saber l'espai que pot ocupar la teva taula sense que pugui arribar a molestar-te.
- El nombre de comensals. Depenent del nombre de comensals les opcions poden variar.
- La forma de la taula. Depenent de l'espai podràs optar per una taula més rodona o una més quadrada. Aquesta opció depèn també del gust de cadascun.
- Extensibles. Si no vols que la taula ocupi molt, però alhora tenir espai per a poder acollir convidats aquesta opció és perfecta. Les taules extensibles és la millor opció per a optimitzar el teu espai.