Biombos

La selecció de biombos de Fesmés permeten crear nous espais ja que compten amb característiques úniques. No els deixis escapar!

Filtrar per:

Material
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

FAQs

Com triar el biombo decoratiu adequat?

En triar un biombo decoratiu, has de considerar l'estil de decoració de l'habitació, la grandària de l'espai i les teves preferències personals. Els paravents estan disponibles en una àmplia gamma de dissenys, des de clàssics i elegants fins a moderns i contemporanis. Assegura't que el paravent s'integri harmoniosament en la decoració existent.

Com cuidar i netejar un biombo decoratiu?

La cura i la neteja d'un biombo decoratiu depenen del material amb el qual estigui fet. En general, pots netejar la superfície amb un drap suau i lleugerament humit. Evita l'ús de productes químics agressius que puguin danyar l'acabat del paravent.

Com triar el biombo decoratiu adequat?

En triar un paravent decoratiu, has de considerar l'estil de decoració de l'habitació, la grandària de l'espai i les teves preferències personals. Els paravents estan disponibles en una àmplia gamma de dissenys, des de clàssics i elegants fins a moderns i contemporanis. Assegura't que el paravent s'integri harmoniosament en la decoració existent.