Tamborets plegables

Tamborets plegables de gran funcionalitat per utilitzar en tot tipus d'espais, des de la cuina a tot tipus d'espais reduïts com a element ocasional en què sigui necessari un tamboret addicional. Poden guardar-se fàcilment quan no es fan servir ocupant un espai mínim

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Quins avantatges tenen els tamborets plegables?

Els tamborets plegables són un element summament útil en qualsevol llar. El seu seient compacte i versàtil permet que es pugui tancar quan no s'està usant. Això facilita el seu emmagatzematge i transport, permetent-nos estalviar espai, la qual cosa és molt d'agrair, especialment en pisos de dimensions limitades. Aquest tipus de tamboret és molt usual també per a celebrar esdeveniments, en actes, en bars o activitats a l'aire lliure. 

Qui no ha necessitat alguna vegada una cadira o tamboret addicional davant la visita d'amics o familiars? Un tamboret plegable pot ser molt útil!

De quins materials estan fets els tamborets plegables?

Els materials i acabats poden ser múltiples, depenent de la seva funció i disseny.

Els tamborets plegables són estables i segurs?

Sí, malgrat el seu disseny plegable, estan dissenyats per a proporcionar estabilitat en el seu ús. Els tamborets plegables que comercialitza Fesmés són de qualitat contrastada i provinents de proveïdors de confiança. No obstant això, davant qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb el nostre departament d'atenció al client. Estarem encantats d'atendre't!

Si el que estàs buscant és un tamboret per a pujar-te damunt dempeus, et recomanem millor que consultis la nostra oferta en tamborets escala plegables, perquè estan dissenyats per a aquest fi en concret, per exemple, per a arribar als espais alts de la llar d'una manera més fàcil i estable.