Valles i portes de fusta

Les tanques i portes de fusta són una opció perfecta per delimitar i crear diferents ambients al teu jardí, terrassa o piscina.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Les tanques i portes de fusta són una opció perfecta per delimitar i crear diferents ambients al teu jardí, terrassa o piscina. En FESMÉS podràs trobar les millors tanques de fusta de la millor qualitat amb certificat FSC i tractades a l'autoclau, que permet una llarga exposició a la intempèrie. Troba també en FESMÉS els accessoris per a la instal·lació com pals, platines i piquetes.

Per què comprar  tanques de fusta per al jardí 

Pots donar diferents usos al teu tanca de fusta de jardí:

-        Crear diferents espais

-        Decorar el teu jardí o zona exterior

-        Incrementar la teva privacitat

-        Delimitar zones específiques

L'elecció de tanques de fusta per al jardí sol ser la més habitual, ja que seva estètica resulta molt atractiva i la seva instal·lació és molt senzilla.

En FESMÉS podràs trobar diferents fustes amb diferents tons i dissenys, perquè puguis escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats.

En FESMÉS només venem tanques de fusta tractades en autoclau, que resulten més fàcils de conservar en el temps ja que necessiten menys manteniment i suporten millor els fenòmens meteorològics.

 

Com instal·lar tanques i portes de fusta per al jardí

Per a la correcta instal·lació d'una tanca de fusta, cal clavar la tanca a terra amb pals. Hauràs assegurar-te que la tanca no toqui a terra, que siguin els pals els que ho fan, ja que així conservaràs millor i durant més temps el teu tanca de fusta.

En FESMÉS et recomanem fustes amb el segell FSC, ja que certifica que la fusta prové de boscos sostenibles. Pel que l'única fusta que posem a la teva disposició és la fusta FSC.