Penjadors i perxes

Oblida’t de tenir els abrics pel mig i les tovalloles tirades pel terra amb els penjadors i perxes que estaves buscant. Troba el penjador que més s'adapti.

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Si estàs fart de trobar arrugues a la roba o de tenir les coses tirada pel mitjà, els penja-robes i els penjadors poden ser el teu millor aliat. A més d'ajudar-te a mantenir les peces en bon estat. permeten repartir millor els espais i guanyar llibertat de moviment.

Disposem d'una àmplia varietat perquè puguis trobar el penja-robes o penjador que més s'adapti al teu estil. Un exemple clar, és quan es combinen amb els mobles de bany i aconseguim donar un aspecte totalment renovat a aquest espai, amb més llum i capacitat de moviment.

Què són els penjadors i penjarobes?

Els penjadors i penjarobes són petits mobles de caràcter molt versàtil, ja que s'utilitzen per penjar peces de roba de manera ordenada, aconseguint així que les habitacions i dormitoris es vegin molt més recollits. A més, també s'encarreguen d'estilitzar i millorar la decoració de l'habitació, convertint-se en el complement decoratiu perfecte que no pot faltar a cap habitatge.

Quin tipus de penjadors, penjarobes i ganxos de paret trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de penjadors, penjarobes i ganxos de paret en diferents mides, colors i materials, amb la finalitat que trobis el que més t'agradi i millor combini amb l'estil decoratiu del teu habitatge. Entre els diferents models, trobem els següents:

Penjadors de peu, són ideals per col·locar a les entrades de les llars i a la zona del rebedor, ja que és el lloc on ens col·loquem i ens traiem les jaquetes i els abrics.

Penjarobes de paret, s'acostumen a col·locar a les habitacions i dormitoris, ja que permeten obtenir un espai extra d'emmagatzematge, sense la necessitat de tenir l'armari massa ple de roba.

Penjadors de paret, són una opció estupenda per estalviar espai a les diferents estances de la llar, sobretot aquelles que són més transitades com és el cas de la cuina. Aquest tipus de penjadors són ideals per col·locar draps de cuina, escombres i pals de fregar, entre altres productes.

Ganxos paret, són elements amb grans possibilitats decoratives, ja que majoritàriament els models que trobem estan per separat, és a dir, un ganxo individual, podent-lo combinar amb diferents ganxos de paret i situar-los en la paret al teu gust, creant fins i tot el teu propi penjador de paret amb ganxos.

Perxes i penjadors infantils, com el seu propi nom indica, són la millor opció per col·locar a les habitacions dels més petits de la llar, amb la finalitat d'ensenyar-los a mantenir l'ordre, i a  aportar aquest toc decoratiu alegre que els traurà qualsevol por i convertirà l'habitació en el seu lloc preferit.

Avantatges de comprar penjadors i penjarobes

Els penjadors i penjarobes aporten un gran ventall d'avantatges, tant decoratives com funcionals, entre les quals destaquem les més significatives:

  • Estilitzen qualsevol estada de la llar i tenen la capacitat de millorar la decoració de les diferents estances.
  • Són elements decoratius econòmics i duradors.
  • Milloren l'ordre a la llar.
  • Incrementen l'espai d'emmagatzematge dels armaris robers.
  • Disponibles en una infinitat de models, colors i mides.
  • Fàcils d'instal·lar i col·locar.