Taulers enllistonats

Àmplia gamma de mides i gruixos amb enllistonats d'avet, pi i pi insignis. Per fabricar mobles, portes, encimeres, mampares, panells, etc.

Filtrar per:

Tipus de producte
Amplada (mm)
Longitud (mm)
Gruix material (mm)
Filtre

Què són els taulers enllistonats?

Els taulers enllistonats són taulers que estan formats per llistons de fusta i s'uneixen entre ells mitjançant adhesiu. Aquests taulers han de tenir el mateix gruix i amplada, encara que la longitud pot ser diferent.

Els taulers enllistonats de fusta s'uneixen amb adhesius, amb el principal objectiu d'aconseguir obtenir enllistonats de grans dimensions i amb bona estabilitat davant de talls, fresats o mecanitzats.

Compra el millor tauler enllistonat avet a FESMÉS

Si estàs buscant taulers enllistonats d'avet, has trobat el millor lloc!

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de taulers enllistonats d'avet en diferents mides perquè trobis el que cobreixi les teves necessitats i et permeti fer realitat els teus projectes. No t'ho pensis més i troba el teu favorit!

Tipus de taulers enllistonats de fusta

Els taulers enllistonats poden estar formats de les següents maneres:

  1. Taulers enllistonats monocapa, són aquells que, com el seu nom indica, estan formats per una única capa.
  2. Taulers enllistonats multicapa, són els que estan formats per diverses capes, normalment per un nombre de capes senars. Aquests taulers, majoritàriament, se solen fabricar amb 3 o 5 capes.

 

Descobreix els avantatges dels taulers enllistonats!

Els taulers enllistonats són un dels materials més utilitzats per realitzar projectes i tasques relacionades amb el bricolatge, ja que tenen un gran ventall d'avantatges que cal destacar, entre els quals diferenciem els següents:

  • És un material ecològic i reciclable, ja que molts taulers estan formats per restes de peces de fusta i s'han reutilitzat.
  • És un material resistent, durador i estable.
  • S'adapta a qualsevol espai i ambient.
  • Es pot fer servir per fabricar mobles de qualsevol tipus i estil.