Taules de menjador

Taules de menjador modernes de gran funcionalitat gràcies a la gran varietat que t'oferim en estils decoratius, mides, acabats, formes i extensibles o fixes. Entra i troba la taula que més s'adapta a les teves necessitats en FESMÉS!

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Catàleg de taules de menjador modernes

Les taules de menjador són un element clau en tota llar. Són l'escenari central on es duen a terme reunions, menjars, llargues xerrades de sobretaula entre familiars i amics, un lloc on entre mos i mos s'intercanvien anècdotes, acudits, històries i moments quotidians i feliços. 

Per a moltes famílies, seure al voltant de la taula de menjador és un dels millors moments del dia, ja que entre l'estrès de la feina i de l'escola, l'hora de dinar o de sopar representa l'oportunitat perfecta per fer una pausa, reunir a dinar i comentar amb els membres de la família com ha transcorregut el dia. 

És per tot això pel que a FESMÉS sabem la importància de triar una bona taula de menjador, de manera que hem preparat per a tu una excel·lent i acurada selecció de les millors taules de menjador modernes: taules de vidre, extensibles, rodones, blanques, negres, totes elles fabricades amb materials de qualitat i duradors.

Estàs buscant una taula per al teu menjador? Estàs renovant la teva llar amb mobles de menjador moderns? Llavors has trobat el lloc perfecte perquè desde Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de taules de menjador en diferents estils i dissenys al millor preu. Explora el nostre catàleg i troba la taula de menjador perfecta!

Quins tipus de taules de menjador tenim disponibles?

Entre els diferents tipus de taules de menjador modernes que comptem a Fesmés, destaquem les següents:

  • Taules de menjador modernes minimalistes de vidre. Taules minimalistes, d'estil nòrdic fabricades en vidre temperat i de qualitat. Aquestes taules són ideals tant per la seva funcionalitat com el seu disseny modern.
  • Taules de menjador extensibles. Ideals per a famílies grans o com a visitant inesperats. Les taules extensibles són realment pràctiques ja que et permeten albergar a diversos comensals però, un cop acabat, es poden tornar a plegar perquè ocupin menys espai.
  • Taules de menjador modernes i elegants en tonalitats blanques i negres. Tenim opcions de taules de menjador per a tots els gustos i colors, només explora pel nostre catàleg i escull la teva taula preferida.

Les taules de menjador extensibles són una de les millors opcions, ja que et permetran aprofitar el màxim espai possible en el teu dia a dia, sense la necessitat de tenir en el teu menjador una taula de grans dimensions, exclusivament per a aquelles ocasions en què tens convidats a casa i necessites tenir espai per a tothom. Amb aquestes taules de menjador extensibles, podràs gaudir d'una taula de mida estàndard amb l'opció a ampliar sempre que ho necessitis, oblidant els mals de cap i preocupacions al sentir que no tens l'espai suficient per a tots els amics que vols convidar.  

També tenim taules de menjador fixes en diferents models, taules de menjador amb cadires i taules de centre de vidre que les podràs completar amb les nostres cadires menjador outlet i definir el teu propi estil decoratiu. A més, també les podràs combinar amb una butaca relax per aconseguir crear un saló al teu gust, ben equipat i amb un ambient acollidor i íntim. 

Com triar una taula de menjador moderna?

El mobiliari d'una llar és el que aconsegueix que un espai compleixi la seva funció. Els mobles són els veritables protagonistes. El disseny d'una taula moderna pot també, a més de servir el seu propòsit, complementar la decoració de la teva llar. Triar la teva taula de menjador moderna ideal pot ser un repte, però no si saps com.

La nostra recomanació principal és que, abans de triar la teva taula per a saló o menjador, mesuris molt bé l'espai del que disposes i on vols col·locar-la. Fixa't també en el color de les parets i a la resta dels elements decoratius i mobles de la sala. En la majoria de llars, l'ambient de la sala i del menjador es barregen, de manera que és important que tots dos comparteixin també estil.

Sigui com sigui el moble que necessites, ja siguin taules de menjador o qualsevol altre tipus de mobiliari per a la llar, en FESMÉS tenim just el que necessites, Explora pel nostre catàleg i troba els productes de major qualitat i a el millor preu!

FAQs

Quins estils de taula de menjador puc trobar a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs taules de menjador modernes funcionals de diferents estils, mesures i acabats disponibles. Des de taules extensibles, fixes i rodones fins a estils clàssics, industrials, naturals o nòrdics. A més, totes les taules de menjador modernes de FESMÉS compten amb una àmplia varietat de colors, com ara el blanc Artik, gris ciment o el roure Canadian, per a aconseguir infinitat de dissenys.

Per què comprar taules de menjador modernes?

Escollir taules de menjador modernes significa apostar per un disseny contemporani, amb línies netes, formes elegants i aspecte actualitzat gràcies a materials com el vidre. Les taules de menjador d'estil modern solen adaptar-se a diferents estils de decoració, sent molt versàtils, i estar dissenyades amb un enfocament atemporal. A més, al combinar-se amb diferents estils de cadires de menjador, aconseguim combinacions úniques.