Volanderes

Completa la teva caixa d'eines amb volanderes! Selecció de volanderes en diferents acabats i mides que repartiran la força i protegiran el material a cargolar.

Filtrar per:

Tipus de producte
Diàmetre interior (mm)
Diàmetre exterior (mm)
més... menys
Filtre

Comprar volanderes:

Les volanderes de forma habitual es fabriquen en metall i és un element de muntatge que va sempre acompanyada d'un cargol i una femella per a la unió de diferents peces, o un cargol amb una peça que disposi d'un orifici amb rosca mètrica.

Les volanderes disposen de forma circular amb un forat al centre i s'utilitzen bàsicament per assentar caps de cargols i femelles, repartir les càrregues de forma uniforme, protegir les superfícies, evitar pèrdues de tensió, compensació entre materials, espaiador, etc.

Son un element indispensable en qualsevol caixa d'eines degut a la seva alta utilitat en tasques de bricolatge.

Tipus de volanderes disponibles:

La volandera DIN-125 és la més utilitzada en la majoria de sectors industrials gràcies al seu preu econòmic, la seva geometria completament plana i que pot utilitzar-se en tot tipus de cargols. Les mides interiors i exteriors de la volandera DIN-125 són estàndard i compleixen amb la normativa ISO de fabricació.
Nota: el diàmetre interior sempre és més gran que la rosca mètrica equivalent per poder entrar la volandera al cargol.

La volandera a pressió DIN-127 anomenada també volandera grower, disposa d'una forma helicoïdal tipus B que assegura les unions, permeten un repartiment equitatiu de la càrrega, una capacitat d'ajustament un 70% superior respecte a la volandera DIN-125 i evita que s'afluixi amb les vibracions en tot tipus de muntatges industrials i maquinària.

Volanderes DIN-9021 anomenades de forma més comú volanderes planes d'ala ampla, tenen un diàmetre exterior 3 vegades superior a les volanderes DIN-125 i també compleixen amb la normativa de fabricació estandarditzada ISO. La volandera DIN-9021 s'utilitza habitualment per recolzar els cargols i les femelles hexagonals quan els materials a unir entre si són més tous, si les superfícies no són llises, fer suplements, etc.
Nota: el diàmetre interior sempre és més gran que la rosca mètrica equivalent per poder entrar la volandera al cargol.