Comprar productes per a l'encesa de barbacoa

Encendre una barbacoa pot convertir-se en una autèntica odissea si no fem servir els productes adequats per a això. 

En FESMÉS volem posar-t'ho molt fàcil, de manera que t'oferim una increïble selecció de productes amb els quals aconseguiràs encendre la teva barbacoa en el menor temps possible i dedicar-te simplement a cuinar els teus plats favorits.

Gràcies als nostres productes d'alimentació per barbacoes, aconseguiràs una cocció ràpida, amb el millor sabor, sense fums i sense males olors.

Productes necessaris per encendre la teva barbacoa

Entre els productes necessaris per a encendre una barbacoa amb èxit, destaquen els següents:

Carbó vegetal: Elaborat a partir de la carbonització de llenya. En FESMÉS t'oferim la nostra bossa de carbó vegetal, la qual produeix moltes brases d'encesa ràpid (en uns 20 minuts ja estarà a punt per cuinar). El carbó vegetal també dota els aliments un sabor ric i especial. 

Pastilles ecològiques. Ideals per iniciar focs completament naturals. Aquestes pastilles estan fabricades amb serradures procedent de fustes coníferes amb certificat FSC i oli vegetal. No emeten cap olor i cremen entre 8 i 10 minuts. A la nostra botiga online trobaràs packs amb pastilles ecològiques de 34 o 72 unitats.

  • Forma d'ús de les pastilles ecològiques: Utilitzar aquest combustible per a barbacoes és molt senzill, només hauràs d'introduir 2 pastilles sobre el carbó o sota de la fusta a la barbacoa, encendre les pastilles per la part de les fibres i deixar que es consumeixin abans de cuinar.

 

Plaquetes per encendre foc. Comptem amb plaquetes per encendre foc en barbacoes amb olor de herbes de provença (Barreja de farigola, orenga, romaní, alfàbrega, llorer ... les herbes i sabors més propis de la Mediterrània). La durada d'aquestes plaqueta és de 20 minuts de cremat.

Com facilitar l'encesa de la teva barbacoa

A més d'oferir-te una magnífica venda online dels millors productes per encendre barbacoes, també volem posar-ho encara més fàcil amb més productes addicionals que t'ajudaran a encendre la teva barbacoa ràpid i sense complicacions:

Gel d'encesa per barbacoes. La millor opció per a encendre el foc de forma ràpida i segura gràcies a la seva textura més espessa que el líquid. No produeix fum ni males olors ni tampoc afecta el sabor dels menjars. Aquest gel d'encesa pot impregnar tant en carbó com a llenya. Encara que és recomanat per a barbacoes i la cocció d'aliments, també es pot utilitzar per encendre llars de foc, estufes de llenya i fogons.

Els nostres gels d'encesa per barbacoes són productes nets, completament lliures de derivats de petroli. Sense querosè i sense parafina. 

Combustible líquid d'encesa per barbacoes. Encesa ràpid i net per a barbacoes. Concentrat, sense olor i de llarga combustió. Sense fum i sense efecte retorn. Una opció ideal per a un encès fàcil i segur. Vàlid també per a encesa de xemeneies i estufes

  • Forma d'ús de el combustible líquid: Abocar, pressionant lleugerament l'ampolla, una quantitat adequada de líquid per encendre el foc sobre el carbó o la llenya. Esperar 1-2 minuts i encendre amb un encenedor llarg. Abans de començar a cuinar a la barbacoa, esperar fins que el foc estigui completament encès i el combustible consumit en una capa de cendra. 

En FESMÉS et garantim que gràcies als nostres productes podràs encendre la teva barbacoa de forma fàcil, ràpida i segura. 

Bossa de carbó vegetal, pastilles ecològiques, plaquetes combustible líquid... Navega per la nostra selecció de productes i organitza la millor barbacoa a l'exterior de la teva llar.