Polidores orbitals

Necessites escatar una superfície llisa de fusta de grandària mitjana? Troba a FESMÉS la polidora orbital, perfecta per a dur a terme els teus treballs d'escatat al millor preu garantit. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Model
Potència (W)
Superfície de poliment (mm)
Filtre

Comprar una polidora orbital

Normalment, volem donar un acabat fi a totes les fustes de grandària mitjana amb les quals treballem per a donar-li més usabilitat i que sigui perfecte. Llavors, la polidora orbital és una eina elèctrica que funciona en un sentit de gir aleatori, i que combina la velocitat i l'agressivitat d'una polidora de banda, però produeix un acabat més fi.

El funcionament de la polidora orbital consisteix a fer girar el disc d'escatat en petites el·lipses, la qual cosa garanteix que no es desplaci pel mateix lloc dues vegades. A causa d'això, aquesta polidora orbital no es veu afectada per la direcció de la fusta ni deixa marques circulars.

Com fer servir una polidora orbital?

Des de FESMÉS recomanem seguir aquests passos per a l'adequat funcionament de la polidora orbital:

Pas 1: Per a garantir la seguretat de l'usuari, s'ha de posar la fusta bé subjecta en una taula de treball, i usar ulleres i guants de seguretat amb la finalitat que no entri pols als ulls o per a no danyar-se les mans.

Pas 2: Connectar la polidora orbital a la corrent i aplicar aquesta en les zones que s'han d'escatar.

Pas 3: Una vegada es consideri que hi ha un acabat fi en la fusta, s'ha de netejar la zona per a comprovar que té el resultat desitjat.

Per què comprar una polidora orbital?

Si sols treballar molt amb fusta, llavors necessitessis una eina d'escatat, i especialment, la polidora orbital et dóna un acabat fi en la fusta amb la qual estiguis treballant. Per això, si sols fer taules, portes, entre altres, que són llises, hauràs d'aplicar una polidora orbital per a donar-li aquest acabat perfecte.

A més, pot servir també per a donar-li un acabat llis a parets per a retirar pasta de reparació sobrant, eliminar gotelé, entre altres.