Què és la soldadura?

La soldadura és un procés de fixació que consisteix a fixar dues peces mitjançant calor o pressió aconseguint que tots dos materials s'ajuntin i finalment s'uneixin.

Per portar aquest procés, és de vital importància comptar amb tots els accessoris necessaris per soldar. Per aquest motiu, a FESMÉS hem preparat la millor selecció d'accessoris per soldar, amb la finalitat que trobis tot el que necessitis i facis els teus treballs de soldadura amb èxit.

Quin tipus d'accessoris soldar trobaràs a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs els següents accessoris que et permetran soldar correctament:

  1. Bomba desoldadora, s'utilitza per retirar les sobres d'estany quan s'estan dessoldant dues peces, per tant, aquesta eina ajuda al soldador a mantenir la zona de treball neta.
  2. Fil i bobina d'estany, és un fil amb diferents aliatges, és a dir, amb diferents barreges amb altres metalls que s'utilitzen com a metall d'aportació en una soldadura feta amb flama de menys de 450° i per tant, s'usen en soldadures toves.
  3. Ampolla de butà i propà, permeten elevar la temperatura de la flama a grans nivells amb la finalitat de dur a terme una soldadura amb estany.
  4. Decapant, és el material necessari per preparar les superfícies abans de començar amb la soldadura.
  5. Tub flex goma, és el connector de soldador i aixeta amb l'ampolla de butà i propà.

 

Què és l'estany per soldar?

L'estany per soldar és un aliatge d'estany i plom, per tant, no és estany pur, sinó que sol ser un 60% estany i 40% plom amb addició de resina que facilita l'estanyat.