Pales, aixades, pics i arades

Necessites eines per mantenir i cuidar el teu jardí? A FESMÉS trobaràs la millor selecció de pales, aixades, pics i arades que et permetran lluir com mai del jardi o hort urbà. Aconsegueix els utensilis de jardí essencials!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Material
Longitud (mm)
Filtre

Compra aixades i estris de jardineria online

Si ets un amant de la jardineria o t'estàs plantejant crear un hort per plantar les teves pròpies hortalisses al jardí, estàs all millor lloc!

Descobreix a FESMÉS la millor varietat d'estris de jardineria que et permetran crear un hort completament des de zero, a més de millorar l'estètica del teu jardí, oblidant-te de les males herbes i aconseguint el jardí que sempre has volgut tenir, ple de flors i ben cuidat. No t'ho pensis més i posa't mans a l'obra amb l'exterior del teu habitatge!

Per què comprar una aixada i eines per a l'hort?

Comptar amb un jardí a l'exterior llar és tot un privilegi, ja que independentment de la mida de què disposis, tenir un petit espai per airejar-te i gaudir dels teus moments de relaxació i desconnexió, és fonamental per millorar l'estat d'ànim i carregar piles per afrontar el nostre dia a dia.

Per tant, si comptes amb espai suficient per a tenir el teu propi jardí, et caldrà comptar amb aixades i eines per a hort que et permetran plantar, crear i cuidar el teu propi jardí o hort.

Quins estris de jardineria trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció d'estris de jardineria amb la finalitat que adquireixis tot el necessari per aconseguir el jardí o l'hort que sempre has volgut tenir. Entre les diferents eines parell jardí o hort, destaquem les següents:

  • Pales de jardineria, es consideren un dels estris de jardineria imprescindibles que ha d'estar present en tots els habitatges, ja que a més d'estar disponible en diferents mides i formats, tenen múltiples funcions i et permeten cavar la terra, crear forats per dur a terme les plantacions desitjades, trasplantar d'un lloc a un altre els plançons i plantes sense fer-les malbé, etc.
  • Llança forqueta, és una eina perfecta per rastrejar, cavar i crear petits buits per plantar llavors i flors.
  • Aixada forqueta, és un altre tipus d'eina que s'utilitza principalment per a remoure la terra i treure les herbes de la superfície, deixant-la ben neta i sense males herbes, a punt per plantar i col·locar llavors.
  • Escarificador manual, és una de les eines més importants per dur a terme un correcte manteniment de jardí o hort, ja que a més de retirar tota mena de fulles seques i residus de vegetació, aireja la terra, ja que a mesura que es va aplicant l'escarificador per sobre de la terra, aquest va generant petits talls que permet que entri l'aigua i aire.
  • Aixades, es caracteritza per ser l'eina per a hort i jardí més versàtil, ja que té diverses funcionalitats, de remoure la terra, identificar mala herba, cavar i crear forats per plantar i sembrar fins a tallar les males herbes.


Avantatges d'utilitzar pales, aixades, pics i pales

L'exterior de la llar també forma part de l'habitatge i per tant, és molt important portar un manteniment adequat, ja que és una estada més de la llar que no hem d'abandonar, sinó tot el contrari, hem de potenciar i cuidar per gaudir-la al màxim.

Per aquest motiu, és de vital importància comptar amb els estris de jardí necessaris que et permetin tenir cura del teu hort o jardí, aportant-te els següents avantatges:

  1. Et permeten arreglar les estances exteriors de l'habitatge i guanyar en qualitat de vida, en poder gaudir d'un hort o jardí ple de flors i llavors.
  2. Podràs gaudir molt més del teu jardí, ja que no és el mateix comptar amb un jardí descuidat, que no donen ganes de gaudir-lo, que comptar amb un jardí bonic, que et provoqui ganes de passar part del lleure a l'exterior de l'habitatge.
  3. Milloraràs la imatge del teu habitatge, ja que de poc servirà tenir l'interior de la llar impol·lut si el jardí, que és la primera estada que veuen els convidats, està descuidat.