Aigüeres i aixetes de cuina

Gran varietat d'aigüeres i aixetes de cuina que t'ajudaran a aconseguir una cuina equipada, funcional i de disseny, què més es pot demanar? Entra a Fesmés i troba les millors ofertes en estils i materials diferents de la millor qualitat

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Les aigüeres i aixetes de cuina són elements indispensables que tota cuina ha de tenir, ja que, en determinades ocasions, no som conscients del valor que tenen i no dediquem el temps suficient a l'hora d'escollir una bona aigüera i aixeta de cuina. A Fesmés trobaràs una gran varietat d'aigüeres i aixetes de cuina amb diferents característiques i estils, perquè trobis la que millor s'adapti a la teva cuina i puguis gaudir-ne al màxim.

Aigüeres i aixetes de cuina

Les aigüeres i aixetes de cuina les utilitzem constantment al llarg del dia, ja sigui per beure aigua, rentar els aliments que volem menjar i cuinar, fregar el parament de cuina o escórrer els plats col·locant l'escorreplats sobre l'aigüera. Com podem observar, són de gran utilitat i estan disponibles en diferents dissenys perquè s'adaptin a totes les cuines.

En aquesta secció trobaràs aigüeres d'acer inoxidable de diferents formes i dissenys, així com aigüeres sota taulell, aigüeres encastades, aigüeres rodones i aigüeres rectangulars, tant d'un com de dues cubetes. Un cop decideixis l'aigüera adequada a la teva cuina, necessitaràs completar-la amb alguna de les nostres aixetes de cuina. Podràs escollir entre aixetes de cuina monocomandament, aixetes de cuina amb canella extraïble, aixetes de cuina de paret, i una infinitat de models i acabats diferents perquè trobis el que més t'agradi. No esperis més i renova la teva cuina! I si no vols fer la reforma tu mateix, a Fesmés t'ajudem: descobreix el nostre servei de cuines a mida.