Panys portes

T'agradaria comptar amb la màxima protecció i seguretat de forma discreta? A Fesmés trobaràs panys d'embotir que garantiran protecció a l'habitatge sense ser visibles. Oblida't de les pors i gaudeix de la tranquil·litat d'estar a casa!

Filtrar per:

Filtre

Comprar panys portes i armaris

Descobreix el nostre catàleg de panys per a portes i armaris. Tria el pany pels teus poms de portes i tiradors de forma fàcil i amb les millors marques de mercat de serreria a la nostra botiga online. Si no trobes el que busques, contacta amb nosaltres i t'aconsellarem en allò que necessitis.

Tipus de panys de seguretat per a portes

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de panys de seguretat, entre els quals destaquem els següents:

  1. Panys per a portes, són panys de seguretat per embotir que es col·loquen en portes d'entrada de fusta. Aquests panys disposen de bulons de tancament per a més seguretat, cants quadrats per instal·lar de forma senzilla i balda reversible per poder instal·lar-los en mà dreta o esquerra. Disponibles diversos models i acabats.
  2. Escuts de seguretat: protegeixen els bombins dels panys contra els rossinyols, trepants, pinces d'agafada, etc, dels lladres. Habitualment estan fabricats en acer i llautó d'alta resistència.
  3. Panys tubulars: permeten l'obertura i el tancament de les portes de pas un cop acciones la maneta. En el moment que acciones la maneta, el quadrat acciona la relliscada permetent el pas.
  4. Panys de petaca: fan la mateixa funció que els panys tubulars però més reforçats, que el fan ideal per a muntar-los conjuntament amb les manilles de roseta. La caixa que s'emboteix en la fusta disposa d'un quadrat de 8 mm que acciona la relliscada per obrir i tancar la porta, també hi ha models que incorporen un segon quadrat de 6 mm per instal·lar falques de tancament amb roseta o condemnes com per exemple en els banys.
  5. Quadradets: eix de ferro quadrat que uneix la maneta amb pany i transmet el moviment a la relliscada per obrir o tancar una porta. Disponibles en 6 i 8 mm.
  6. Reductor quadrat: peça que se situa en el quadrat d'un  pany per reduir de 8 a 6 mm la mesura del quadrat a instal·lar.

 

Compra el pany armari ideal a FESMÉS

Descobreix el nostre ampli assortiment de panys per a tota mena de mobles: panys per calaixos i armaris, panys per taquilles, panys per a portes de vidre, panys per a portes corredisses de vidre, etc