Coixins per exterior

Disposem de coixins per a cadires, coixins de gandula, coixins multiposició o coixins decoratius amb estampats d'estiu.

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Color
Material
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Compra els millors coixins per a jardí i terrassa a FESMÉS

Si estàs buscant coixins per a jardí i terrassa, en FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de coixins per a jardí i terrassa, imprescindibles per aconseguir més confort als teus mobles de jardí i terrassa. Disposem de coixins per a cadires, coixins de gandula, coixins multiposició o coixins decoratius amb estampats d'estiu. Troba els que més s'adapten al teu jardí en FESMÉS!
 

Per què comprar coixins per a jardí i terrassa?

Els coixins per a jardí i terrassa són el complement perfecte per donar un toc més acollidor als teus mobles d'exterior, a més d'aportar comoditat i confort.
En FESMÉS podràs descobrir coixins per a jardí i terrassa de diferents mides i models, per trobar el que més s'adapti a les teves necessitats.
 

Tipus de coixins per a jardí i terrassa

Existeixen diferents tipus de coixins per a jardí i terrassa, podem trobar:
Coixins per a cadires: Disponibles diversos formats i acabats per completar cadires o butaques.
Coixins de gandula: Disponibles diversos formats i acabats per completar cadires o butaques.
Coixins multiposició: Disponibles per complementar diferents mobles de jardí i terrassa.
Coixins decoratius amb estampats d'estiu
 

Quin coixí per a jardí i terrassa escollir?

A l'hora d'escollir coixins per a jardí i terrassa hem de tenir en compte:
  • La comoditat i resistència: És molt important que els coixins per a exterior siguin còmodes i que estiguin fets amb materials resistents a factors com el sol o l'aigua. També haurem de tenir en compte el tipus de teixit i el farcit de l'coixí. El millor és que escollim un teixit rentable o fàcil de netejar.
  • Mesura: Un altre factor que hem de tenir en compte és la mesura que necessitem per al nostre coixí. En el cas de coixins per a hamaques o cadires, haurem mesurar la zona en la qual es vol col·locar el coixí.
  • La ubicació que tindrà: Depenent de si els coixins són per cobrir el respatller i el seient d'una cadira o hamaca, o si simplement es posaran a manera decoratiu sobre d'algun sofà, per exemple, escollirem un tipus de coixí o un altre. També hem de tenir en compte si estarà ubicat sota d'un sostre, o prop de la piscina, per exemple.