Bords de fusta, mini tanques per jardí o bordures plastificades per a la decoració i delimitació de les zones del teu jardí. Adapta'l a la forma i mesures que més et convingui segons el teu superfície exterior. Estalvia amb FESMÉS!

 

Per què comprar bords de fusta i PVC?

Els bords de fusta i PVC són perfectes com a delimitació de zones de jardí. Podem utilitzar-los per delimitar la zona de la piscina de la zona de jardí o la zona de menjador d'exterior de la zona de piscina. També compleixen la funció de ressaltar zones i decorar estades del teu jardí.

 

Tipus de bordures

Segons la forma en què es col·loquen, podem classificar 2 tipus de bords de fusta i PVC:

-       Aquells que són fabricats per clavar-se en la terra. Aquest tipus de bordures són molt fàcils d'instal·lar ja que en els extrems podem trobar formes d'estaca que permeten ser clavades a la terra de manera ràpida i senzilla.

-       Els bords que simplement es sobreposen a sobre d'una superfície i d'aquesta manera vam crear vorades plans. Aquest tipus de bords de fusta és molt útil per delimitar un terreny que tingui parts més elevades.

 

Bordos de PVC

Els bords de PVC són molt resistents a la pluja i al sol. La seva durabilitat és molt alta i la seva estètica pot imitar diferents materials com troncs o canyes de bambú. En FESMÉS trobaràs diferents models de bordos de PVC perquè escullis el que millor s'adapti a les teves necessitats.

 

Bordos de fusta

Els bords de fusta són perfectes per al jardí, a més de ser molt pràctics, tenen una estètica que decorarà el teu jardí per estar sempre radiant. Inclou tractament autoclau perquè tinguin una millor resistència en el temps als canvis meteorològics i a possibles plagues d'insectes.

 

Avantatges dels bordos de fusta i PVC

-       Són perfectes per delimitar espais

-       Ajudar a l'perfecte manteniment de jardí

-       Faciliten passos entre diferents zones

-       Inclouen tractament perquè resisteixin perfectes en el temps

-       Són molt fàcils d'instal·lar

-       Decoren els espais del teu jardí