Seguretat infantil

Troba les barres i portes de seguretat per a nens a la nostra botiga en línia que busques per a protegir els petits de casa de les escales

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Color
Filtre

Què és una barrera seguretat nens?

Una barrera de seguretat per a nens és l'element essencial que ha d’estar present a totes les cases on hi hagi nens petits que vagin d'una banda a l'altre, ja que es caracteritza per aportar seguretat, evitant possibles accidents.

Les barreres de seguretat s'acostumen a col·locar a les escales, per impedir el pas de l'infant i per tant, impossibiliten l'accés del nadó a l'escala. També és molt comú col·locar-les a les diferents estances de la llar, sense necessitat que hi hagi la presència d'una escala, ja que d'aquesta manera, podràs deixar al teu nadó jugant en un lloc determinat, al mateix temps que el podràs controlar i tenir la tranquil·litat que d'aquella estada no podrà sortir.

Avantatges dels accessoris, barreres i tanques seguretat nens

Els accessoris, barreres i tanques de seguretat es convertiran en el teu millor aliat, ja que ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

  1. Aporten tranquil·litat i seguretat, en saber que el teu bebè estarà segur i no podrà sortir de l'estada o del lloc on es trobi.
  2. Et permeten fer les teves tasques, al mateix temps que tens controlat al teu bebè.
  3. Són molt fàcils d'instal·lar, ja siguin cargolant la paret o col·locant  a pressió.
  4. Es poden posar i treure en el moment que vulguis.
  5. Són molt versàtils, ja que les pots posar a qualsevol lloc, mentre compti amb el suport corresponent per ubicar els accesoris o les barreres i tanques a pressió o amb cargols.
  6. Aquests tipus d'accessoris i la seguritat infantil en general és econòmica i duradora.

 

En aquesta secció trobaràs des de topalls salvadits fins rotllos protectors de cants i accessoris per bloquejar finestres i calaixos. Fes un cop d'ull i aconsegueix un habitatge segur per al teu nadó!

Com triar una porta seguretat nens?

Abans d'escollir un tipus de porta de seguretat per a nens o una altra, cal que tinguis en compte els següents aspectes:

En primer lloc, hauràs de saber que la porta de seguretat que escullis ha de comptar amb una etiqueta que especifica que compleix amb la normativa europea de seguretat, ja que aquesta etiqueta assegura que el disseny d'aquesta porta és el correcte per donar seguretat a nadons.

En segon lloc, hauràs de tenir en compte el lloc on vols ubicar la porta de seguretat, ja que si vols una porta de seguretat per impedir que el teu nadó accedeixi a les escales, hauràs d'escollir una porta de seguretat que sigui fixa i no es col·loqui a pressió, perquè hi ha un petit risc que el nen faci força i la porta de seguretat quedi mal col·locada.

Finalment, hauràs de comprovar que la porta de seguretat que vols comprar s'adapta a la perfecció a l'espai a cobrir, sense deixar cap forat que pugui ser perillós.

Quin tipus de barana escala nens trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs baranes escales per a nens en diferents estils, dissenys i colors, però bàsicament podem diferenciar 2 tipus de baranes:

  1. Barana escala nens a pressió, es caracteritzen per ser baranes en forma d'U que es fixen al marc de la porta o paret a pressió, sense necessitat de realitzar forats.
  2. Barana escala nens cargolada, són escales molt duradores, estables i robustes, ja que en anar col·locades amb cargols i fixades a la paret, l'estabilitat i protecció que ofereixen és màxima.


Independentment del model que escullis, comptar amb una barrera de seguretat a la llar serà una de les millors decisions que podràs prendre. No te les perdis!

A més de les baranes, portes i barres de seguretat, en aquesta secció també hi trobaràs tancaments de seguretat, bloquejadors de portes i finestres, protectors de cants i topalls salvadits, entre d'altres accessoris de seguretat.