Accessoris persianes i finestres

A Fesmes podràs trobar Finestres i persianes per a tots els gustos, amb la millor selecció d'accessoris.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra els millors accessoris per a finestres i persianes

Si estàs buscant canviar una peça d'alguna de les finestres o persianes del teu habitatge, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS posem a la teva disposició una gran selecció d'accessoris per a finestres i persianes amb la finalitat que trobis el que necessitis i puguis substituir-lo per l'accessori antic, aconseguint així tornar a tenir una finestra o persiana en perfectes condicions. I saps el millor de tot? Que podràs tenir una persiana impecable, com si fos nova a un preu molt més reduït, ja que no tindràs la necessitat de comprar una finestra o persiana, simplement repararàs la teva, millorant el seu aspecte i disseny.

Sona bé, veritat? No t'ho pensis i arregla les teves finestres i persianes de forma ràpida, senzilla i econòmica!

Arreglar la persiana mai havia estat tan fàcil amb FESMÉS!

Si se t'ha espatllat el mecanisme de la persiana o alguna de les peces s'ha trencat, no t'has de preocupar perquè a FESMÉS posem a la teva disposició tots els accessoris de persianes i finestres necessaris per a reparar-la i lluir-la com mai, entre els quals trobem els següents:

 • Recollidor persiana, és un dels accessoris més importants, ja que desenvolupa la funció clau perquè la persiana funcioni correctament. Es caracteritza pel seu mecanisme tensor de la cinta, que permet apujar i abaixar la persiana.
 • Placa recollidor persiana, té una funció decorativa, ja que embelleix el mecanisme de la persiana.
 • Cinta persiana, és la cinta que permet la funció de la persiana en si, ja que, sense la cinta, no és possible apujar ni abaixar la persiana.
 • Topall persiana, es col·loca en la part final de la persiana, amb la finalitat que faci topall i eviti que es surti de les guies cada vegada que es pugi o s'enrotlli.

 

Descobreix les millors manilles finestra i tancaments finestra corredissa

En aquesta secció trobaràs les millors manilles finestra i tancaments finestra per a portes corredisses en diferents models, mides i colors, perquè trobis el que realment necessites i puguis millorar l'aspecte de les teves finestres.

Les manilles per a finestra, són una opció estupenda per col·locar a les finestres del teu habitatge, ja que faciliten l'obertura de les mateixes i, a més, aporten un toc decoratiu que farà ressaltar i destacar la mateixa finestra. Tenim diferents models disponibles fabricats en alumini i amb acabat blanc i negre.

Tancament d'embotir per a finestres corredisses, són ideals per col·locar a les finestres corredisses, ja que aporten una major fiabilitat i seguretat.

Característiques d'un recollidor persiana

Els recollidors persiana són un dels sistemes de control que tenen les persianes i es consideren el sistema més econòmic, ja que és un sistema manual que permet apujar i abaixar la persiana.

El sistema recollidor de persiana s'allotja en un moll tensor que s'encarrega de realitzar la força d'apujar i d'abaixar la persiana.

Perquè el recollidor de persiana funcioni adequadament, ha de treballar de manera conjunta amb els següents elements:

 1. La cinta, com ja hem comentat, s'encarrega d'apujar i d'abaixar la persiana.
 2. El guarda cinta, és la peça que s'encarrega de dirigir la cinta des del recollidor fins a la politja.
 3. Elements del calaix, la part on es guarda i s'enrotlla la persiana, situat a la part superior de la finestra.
 4. Eix, és el tub de metall en el qual s'enrotlla la persiana.
 5. Conteres, s'encarreguen de subjectar l'eix.
 6. Politja, s'encarrega de recollir la cinta.
 7. Tirants, fixen la primera lama de la persiana a l'eix.