Fluorescents i regletes LED

Suma't a la nova tendència d'il·luminació Fluorescent Led! A Fesmés trobaràs Fluorescents Led que t'aportaran una lluminositat excel·lent

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Col·lecció
Sensor
Interruptor ON/OFF
Potència (W)
Color de la llum
Filtre

Fluorescents Led:

Necessites una bona il·luminació, que consumeixi poca energia i tingui llarga vida útil? Si és així, estàs al millor lloc. A Fesmés t'oferim les millors llums fluorescents Led tant en llum càlida com en llum freda perquè les distribueixis i escullis la que més t'agradi pel teu habitatge. ¡Fes un cop d'ull!

Quins avantatges tenen els fluorescents?

Els fluorescents es caracteritza principalment pel tipus de llum que desprèn, ja que és de gran qualitat i durabilitat, a més de ser una de les llums que més estalvi d'energia presenten.

En general, la llum fluorescent se sol caracteritzar per ser una llum de gran potència, però amb una tonalitat més freda que les altres llums. No obstant això, en aquesta secció també trobaràs llums fluorescents Led càlides, perquè gaudeixis de tots els avantatges d'una llum fluorescent afegint-li un toc més acollidor amb la llum càlida. Sona bé, oi?

¿Per què escollir Fluorescents Led?

  • Els fluorescents LED ofereixen un estalvi d'energia de fins al 80%.
  • Aquest tipus d'il·luminació té una vida útil de fins a dos-cents mesos de rendiments.
  • Aquesta mena d'il·luminació LED és molt segura, no tenen cap component perillós.
  • Els fluorescents LED permeten escollir diferents colors d'il·luminació per a tota mena d'espais.
 

On instal·lar llums fluorescents LED?

Si estàs buscant una llum especial per col·locar a la cuina, que tingui la potència suficient per a cuinar sense problema les teves millors receptes, els llums fluorescents Led seran la millor opció, ja que et permetran tenir una major visibilitat, potenciant la concentració i reduint els riscos de patir algun petit accident culinari. A més, les podràs complementar amb focus encastables Led i aconseguir la il·luminació desitjada.

Per a les zones com el bany, els llums fluorescents Led també seran una opció estupenda, ja que els podràs col·locar a sobre del mirall, aconseguint una major visibilitat per acabar d’arreglar-te.