Revestiments de terra

Descobreix la nostra àmplia oferta en revestiment de terres i accessoris per a la seva implementació.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Què és un revestiment del terra interior?

És un material que se sol utilitzar per a cobrir, protegir o decorar una superfície. És a dir, qualsevol material emprat per a cobrir el terra que no estigui compost per un teixit, lloseta o rajola.

Canviar el terra d'una casa o oficina transformarà el seu estil, per la qual cosa és perfecte si estàs buscant un "canvi d'aires", una renovació. És una decisió que no s'ha de prendre a la lleugera. Un canvi de sòl influirà en la comoditat de la nostra llar.

Quina diferència hi ha entre paviment i revestiment?

Els paviments estan dissenyats per a cobrir la part del terra, mentre que el revestiment està dissenyat per a la part de la paret.

Com triar un nou revestiment pel terra de casa?

És normal que hagin molts dubtes, perquè sol comportar un canvi d'estil significatiu. Són moltes les possibilitats: una superfície dura o tova, rugosa, elàstica o llisa?

Per a prendre una decisió res millor que reflexionar sobre els nostres gustos i estil de vida. Si tenim nens petits o mascotes a casa, per exemple. En Fesmés comptem amb una àmplia selecció de revestiments: laminatges, parquet, etc... També comptem amb eines i utensilis d'instal·lació a tenir en compte si ho desitges fer pel teu propi compte: anivelladors, tacs, escarpres, ajustadors, serres de mà, juntes, esquadres, etc, a més d'aïllament.