Barres de cortines fusta i accessoris

Fes clic i accedeix ara a la nostra botiga online de barres de fusta per a cortines. Acumula descomptes del 3% a cada compra i aprofita les nostres promocions.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Longitud (mt)
Filtre

Les barres de cortina fusta són un dels elements decoratius que mai passaran de moda, ja que any rere any segueixen marcant tendència al mercat, decorant menjadors i habitacions. A Fesmés trobaràs una gran varietat de barres de cortina fusta i accessoris en diferents formes i tonalitats perquè trobis la que més t'agradi.

Independentment de la decoració de l'habitatge, comptar amb una barra de cortina fusta sempre serà una bona opció, ja que combinen amb qualsevol estil decoratiu, aportant un toc rural a les diferents estances de la llar.

Quin tipus de barres de cortina fusta i accessoris tenim disponibles?

En aquesta secció t'oferim una gran varietat de barres de cortines fusta en diferents tonalitats, amb la finalitat que trobis la que millor s'adapti a les diferents estances de la llar. A més, les podràs combinar amb qualsevol moble o element decoratiu que tinguis present a l'habitació o al menjador, així com les mantes o plaids sofà del mateix to i aconseguir així l'estil decoratiu desitjat.

Si el que estàs buscant són contrastos de tonalitats i colors, podràs combinar barres de cortines fusta de tonalitats fosques amb cortines confeccionades de tons clars, decorant les estances de la llar al teu gust.

Independentment de la col·lecció de barres de cortina fusta que prefereixis, també tens disponible els accessoris de la mateixa col·lecció, així com les anelles cortina fusta, els terminals cortina en diferents formes i finalment, els suports cortina, que els trobaràs tant frontals com dobles.

Per què optar per barres de fusta per a cortines

Actualment hi ha una infinitat d'opcions de decoració i ambientació d'espais. Dins un ventall tan gran d'opcions, no sempre és fàcil trobar la ideal, ja que revisar tota l'oferta del mercat és pràcticament impossible.

En aquest sentit, la millor opció és començar a buscar a partir d'una idea d'estil de disseny, reduint així la mida del mercat i facilitant l'elecció.

En el cas de les barres de fusta per a cortines, la línia de disseny que es pot assolir és la de l'elegància. Des de temps primerencs, la fusta es va erigir com el material principal en la decoració i els mobles de la llar. Al seu moment va ser tota una tendència fins a arribar a avui dia, moment en què els mobles de fusta estan reservats per a una estètica vintage i elegant.

Al nostre catàleg de barres de fusta per a cortines disposem de més de 30 articles de diferents tonalitats de fusta, des de tonalitats clares fins a les fosques, acabant en fusta pintades de color blanc.

Explora les nostres opcions i tria la que millor s'adapti a les teves necessitats i espais. I, com no pot ser altrament, no dubtis a contactar-nos si tens qualsevol dubte o si vols que t'instal·lem nosaltres les cortines a través del nostre servei de cortines a mida.