Pintura acrílica

Decora i renova el mobiliari de la llar amb pintures decoratives acríliques! Troba a Fesmés les millors pintures acríliques, ideals per estilitzar i decorar tauletes de nit, còmodes, portes, armaris, cadires, etc.

Filtrar per:

Col·lecció
Color
més... menys
Filtre

Compra la millor pintura acrílica a FESMES

Estàs plantejant canviar l'estil decoratiu del teu habitatge de forma ràpida i econòmica? Si és així, estàs en el millor lloc!

Som conscients que, de tant en tant, un canvi o reforma va bé a tothom, i quina millor manera de posar-te mans a l'obra amb la decoració de la llar, deixant-te portar per la imaginació i traient el teu costat més creatiu per transformar els teus mobles antics en veritables obres d'art. Per tant, si estàs buscant aquest toc decoratiu que creus que li falta al teu habitatge, t'enamoraràs de les nostres pintures acríliques per a interior.

A FESMÉS posem a la teva disposició un ampli ventall de pintures acríliques en diferents colors i acabats perquè trobis la que més t'agradi i combini amb el mobiliari de la llar.

Per què escollir pintures acríliques per decorar la llar?

Una de les formes més senzilles i originals de canviar i modernitzar l'aspecte dels teus mobles és adquirint una pintura acrílica, ja que amb petits detalls aconseguiràs transformar tot aquell mobiliari que no t'agradava i que de cop i volta et semblarà el més bonic del mercat. I, saps el millor de tot? Que aconseguiràs canviar l'aspecte dels mobles, redissenyant-los completament al teu gust i de forma econòmica.

De manera que, si t'estàs plantejant canviar l'estil decoratiu de l'interior del teu habitatge, no dubtis en comptar amb pintures acríliques perquè serà tot un encert i aprofitaràs aquests mobles que t'estaves plantejant reemplaçar per altres.

Quin tipus de pintures acríliques trobaràs a FESMÉS?

Com ja sabràs, hi ha molts tipus de pintura amb acabats diferents que tenen com a principal objectiu adaptar-se al màxim a les necessitats de cada individu, i per aquest motiu, és molt important tenir consciència dels diferents tipus d'acabats que existeixen, amb la finalitat d'escollir el que cobreixi les teves necessitats i aconsegueixi complir amb els teus objectius.

A FESMÉS trobaràs pintures acríliques amb acabat setinat de 500 ml, ideal per aplicar i realçar la bellesa de les parets de la llar i també de qualsevol mobiliari, així com les tauletes de nit, mobles auxiliars, portes, armaris, còmodes, etc.

Aquest tipus de pintures són una perfecta opció per aprofitar, amortitzar i allargar la vida útil del mobiliari de la llar, sense la necessitat de tenir-lo d'estar canviant de tant en tant, ja que, amb una bona cura i manteniment, aconseguiràs tenir els mobles i les parets de la llar lluents.

Avantatges de la pintura acrílica setinada

El principal avantatge que caracteritza les pintures acríliques setinades, és el poder que tenen de renovar l'aspecte de qualsevol moble, inclusivament els més antics i antiquats. I saps per què passa? Perquè és una pintura amb un acabat peculiar, que es troba enmig de l'acabat mat i brillant, ja que aporta certa brillantor a les parets de l'habitatge.

On pintar amb pintura acrílica setinada?

Per a espais petits i foscos, la pintura acrílica setinada serà la millor opció, ja que a més de rejovenir l'aspecte i imatge del mobiliari i espais de la llar, té la capacitat d'aprofitar la llum natural i potenciar-la al màxim, oferint una sensació de lluminositat molt major que a la que hi havia abans d'aplicar l'acabat setinat.

Cal destacar que la pintura acrílica setinada és un tipus de pintura de gran qualitat, ja que la seva característica més destacada és que és rentable i el seu poder de durabilitat és major. També té la capacitat de generar colors vibrants, és a dir, colors que realcen molt més la bellesa del moble o paret.