Barres per cortines de bany

cessites penjar una cortina de bany? Descobreix la nostra gran varietat de barres per a cortines de bany de gran qualitat, que ofereixen una fixació estable i duradora. Entra a Fesmés i troba la barra de cortina que millor s'adapti al teu bany!

Filtrar per:

Tipus barra de bany
Color
Amplada (mm)
Filtre

Estàs buscant una barra per penjar aquella cortina de bany que tant t'agrada i que estàs desitjant posar al teu bany? Doncs ja pots deixar de buscar, perquè has trobat el lloc adequat. A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de barres per a cortines de bany perquè puguis presumir del les teves cortines de dutxa o cortines de banyera.

Per penjar qualsevol tipus de cortina, es necessita comptar amb una barra per a cortina de bany que ofereixi la màxima estabilitat i duresa possible, ja que serà l'encarregada de subjectar permanentment les cortines de bany.

Quin tipus de barres per a cortines de bany tenim disponibles?

Les barres per a cortines de bany que trobaràs en aquesta secció són barres per cortina de bany flexibles, perquè s'adaptin a la mida i a la forma de la teva dutxa o banyera.

Si tens una dutxa o una banyera cantonera, necessitaràs una barra de cortina angular per a bany, ja que es caracteritza per tenir una forma corbada, ideal per col·locar-la a la cantonada del teu bany juntament amb el plat de dutxa a mida o banyera.

Si les dimensions del teu bany són petites i t'agradaria estalviar el màxim espai possible, la barra per cortina de bany paraigües serà  la teva millor opció, ja que són barres per a cortines de bany formades per varetes que,  al moure's , creen un tancament corredís de 90º o de 180 º.

Un cop hagis escollit la barra per cortina de bany, la podràs col·locar juntament amb les nostres anelles per cortina de bany i instal·lar, d'una vegada per totes, la teva cortina de bany de disseny, podent combinar-la amb una estoreta bany antilliscant o bé amb una catifa bany.

Nota:

Les barres per a cortines de bany que tenim disponibles són barres de cortina de bany de metall en diferents formes i acabats.