Prestatgeries de fusta

Descobreix la nostra selecció de prestatgeries de fusta que donaran aquest toc clàssic o rústic que tant temps portes buscant. Entra a Fesmés i troba les millors prestatgeries de fusta en diferents mides, perquè s'adaptin a les estades de la teva llar.

Filtrar per:

Marques
Col·lecció
Tipus de producte
Acabat
Amplada (mm)
Alçada (mm)
més... menys
Nº de prestatges
Nº de portes
Pes suportat (kg)
Filtre

Estàs pensant en donar-li un toc clàssic o rústic a la teva llar? Si és així, estàs al lloc adequat! A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de prestatgeries de fusta en diferents mides perquè trobis la que millor s'adapti al teu habitatge.

Per qué comprar prestatgeries de fusta?

Les prestatgeries de fusta es caracteritzen per crear un ambient acollidor i agradable, ja que estan fabricades en fusta, un component natural que mai passa de moda i per aquest motiu, és un encert escollir mobles de fusta per decorar qualsevol estada de la llar. A més, podràs combinar la prestatgeria de fusta amb prestatgeria llibres i crear així un espai molt més ampli, dedicat a la lectura i als elements decoratius.

En aquesta secció trobaràs prestatgeries i llibreries de fusta decoratives, pràctiques i versàtils, en diferents mesures, ja siguin altes o baixes perquè puguis escollir la que millor s'adapti a les teves necessitats i complementar-la amb altres prestatgeries llibreries, combinant diferents estils i definint el teu propi estil decoratiu. Sona bé, oi? No t'ho pensis més i atreveix-te amb nous estils i dissenys!

D'on provenen les prestatgeries de fusta de Fesmés?

Les nostres prestatgeries de fusta, provenen de boscos gestionats de forma sostenible i ecològica, es fabriquen en fusta de pi i estan tintades en color mel, que permeten veure la gran bellesa del seu venat. Aquestes prestatgeries són ideals per acompanyar-les amb prestatgeries modulars o amb una prestatgeria blanca, ja que, amb el contrast de colors i estils decoratius, aconseguiràs crear un ambient idíl·lic.

Finalment, no hem d'oblidar que les prestatgeries de fusta ens ofereixen una llarga vida útil i les podràs gaudir any rere any, mantenint el seu estat perfecte, ja que, amb el pas dels anys, no es deterioren. Per tant, és moment que decideixis quina prestatgeria vols per decorar la teva llar.

No et perdis la varietat de prestatgeries de fusta que posem a la teva disposició a Fesmés, ¡escull la que més t'agradi! Les prestatgeries de fusta són perfectes per donar un ambient acollidor a la teva llar i crear un estil rústic. 

FAQs

Quin tipus de prestatgeries de fusta puc trobar a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs prestatgeries en forma de cub d'acabat natural, resistents i robustes, prestatgeries escala de bambú molt originals, i prestatgeries de fusta de fins a 6 baldes fabricades de pi natural i amb una capacitat de càrrega de 30 quilos per balda.

Totes les prestatgeries de FESMÉS tenen un disseny elegant i personal que permeten obtenir solucions d’emmagatzematge funcionals i decoratives.

Per què comprar prestatgeries de fusta?

Comprar prestatgeries de fusta té diversos avantatges que fan que siguin una de les millors opcions per a organitzar i decorar espais. Entre els factors característics de les prestatgeries de fusta destaquen la seva bellesa, durabilitat, versatilitat i capacitat d'adaptar-se a diferents espais brindant un toc de naturalesa i calidesa a qualsevol habitació.

Quin material de fabricació utilitza FESMÉS per a les seves prestatgeries de fusta?

A FESMÉS treballem amb una extensa gamma de seleccions de fusta gràcies a Fustes Esteba. Totes les nostres botigues de bricolatge formen part de Fustes Esteba que serveix als professionals de la fusta i ferreteria des de 1969. Entre la fusta que utilitzem pots trobar fusta de roure, avet o pi, entre altres, en diferents acabats.