Taulers d'encofrar

Taulers d'encofrar per a l'encofrat de parets i sostres, túnels i ponts, plataformes de treball i tot tipus d'aplicacions en què es requereix donar forma al formigó fins al seu enduriment

Filtrar per:

Preu
Marques
Filtre

Quan parlem de taulers d'encofrar ens referim a plaques de materials com a fusta, plàstic o metall. S'utilitzen per a donar forma i sostenir l'estructura de concret durant el procés d'enduriment. Els taulers d'encofrar es col·loquen en el lloc on es desitja que es formi el concret i s'utilitzen per a donar-li la forma desitjada a l'estructura de concret.

Així mateix, existeixen diferents tipus de taulers d'encofrar:

  • Els taulers d'encofrar de fusta, que són els més comuns i s'utilitzen per a la majoria de les aplicacions d'encofrat.
  • Els taulers d'encofrar de plàstic també són populars i s'utilitzen en aplicacions on es requereix un major nivell de precisió i resistència a l'aigua, com en la construcció de piscines o estructures que es troben en àrees amb alta humitat.
  • Els taulers d'encofrar de metall s'utilitzen principalment en aplicacions industrials i comercials on es requereix una major durabilitat i resistència.

 

Els taulers d'encofrar han de tenir una bona resistència i durabilitat, ja que han de suportar el pes del concret durant el procés d'enduriment. A més, han de ser lleugers i fàcils de manejar perquè siguin fàcils d'instal·lar i desmuntar. És important assegurar-se que els taulers d'encofrar estiguin en bones condicions abans d'usar-los, ja que un tauler d'encofrar danyat pot provocar falles en l'estructura de concret.