Electrodomèstics

Estàs buscant electrodomèstics per a la cuina? Entra a Fesmés i descobreix la millor varietat d'electrodomèstics de cuina: des de petits electrodomèstics, plaques vitroceràmiques, a gas, forns, campanes de cuina i neveres al millor preu. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Filtre

La cuina és una de les parts més importants de la llar, ja que és el lloc on preparem els nostres millors plats i receptes, però per poder cuinar, cal comptar amb tots els electrodomèstics necessaris i, per tant, és de vital importància tenir una cuina ben equipada.

Fesmés, sabem la importància que tenen les cuines, i per aquest motiu hem preparat la millor selecció d'electrodomèstics, amb la finalitat que trobis tot allò que necessitis i puguis començar a gaudir de la cuina com et mereixes.

Quins electrodomèstics tenim disponibles?

Un dels electrodomèstics més importants per cuinar i que no ha de faltar en cap llar són les plaques vitroceràmiques. Aquestes plaques funcionen a través de resistències elèctriques, i quan aquestes s'escalfen, difonen la calor, permetent cuinar de manera còmoda. A més, són molt fàcils de mantenir i de netejar.

Les plaques de gas són una altra de les opcions que pots optar si ets un amant de la cuina i t'agrada el sabor tradicional de les receptes, ja que es caracteritzen principalment pel tipus de cuinat. A diferència de les altres plaques, aquestes funcionen amb gas, un combustible més econòmic que l'electricitat.

Les campanes extractores es consideren de vital importància, ja que tenen una funció molt important, perquè et permeten cuinar qualsevol tipus d'aliment sense que la llar s’ompli  de males olors.

I què seria d’una cuina sense nevera? En aquesta secció també hi trobaràs neveres de diferents dissenys que et permetran emmagatzemar i mantenir en bon estat tots els aliments.

Finalment, disposem de petits electrodomèstics per facilitar-te les tasques a la cuina, ja que trobaràs planxes elèctriques, espremedores, batedores, balances ... I molts més productes. Fes un cop d'ull!