Depuradores piscina i filtres

Mantingues la piscina neta amb les nostres depuradores per a piscina, filtres i mànegues! Troba a FESMÉS tot el necessari per aconseguir i gaudir d'una piscina en perfectes condicions. No esperis més i prepara la piscina per a l'estiu!

Filtrar per:

Alçada (mm)
Potència (W)
Filtre

Què són les depuradores i filtres per a piscina?

Les depuradores per a piscines són l'element més important i fonamental que tota piscina ha d'incorporar per aconseguir un correcte sistema de filtració i, en conseqüència, poder purificar l'aigua, gràcies als filtres que es col·loquen a l'interior de la depuradora, amb la finalitat d'apartar i evitar tota mena d'impureses que poden romandre a l'aigua.

Com funciona una depuradora piscina desmuntable?

Les depuradores per a piscina desmuntable tenen un funcionament molt senzill, ja que d'una banda, estan formades per un filtre, en el qual es queden retingudes totes aquelles partícules que embruten i malmeten l'aigua i, per l'altre costat, per una mànega depuradora, que és la que s'encarrega de retornar l'aigua en perfectes condicions, sense restes de cabells, algues, pols, fulles, cremes, insectes, etc.

D'aquesta manera, permet netejar i purificar l'aigua, ja que un cop ha estat filtrada, la bomba de la piscina fa que l'aigua purificada surti de la depuradora a través de la mànega i la retorni a la piscina ben neta.

Compra una depuradora per piscina a FESMÉS

Si tens una piscina al teu habitatge o t'estàs plantejant comprar una piscina desmuntable per a jardí, necessitaràs ser conscient de la importància que té dur a terme un bon manteniment de l'aigua, ja que no servirà de res fer una inversió econòmica en una piscina si no es fa el tractament corresponent.

Comptar amb una depuradora que et permeti netejar i purificar l'aigua és el primer pas que has de realitzar després de fer la compra d'una piscina, ja que en cas contrari, quan l'omplis d'aigua, a poc a poc aniràs veient com l'aigua es va tornant verda i el fons de la piscina s'anirà quedant ple d'algues, fomentant l'aparició de fongs i bacteris.

Per tant, si vols mantenir la teva piscina amb un aspecte atractiu i dur a terme un bon manteniment, FESMÉS trobaràs filtres, mànegues i depuradores que deixaran l'aigua transparent i embelliran la piscina.

Quin tipus de depuradores piscina trobaràs?

En aquesta secció t'oferim les millors depuradores per a piscines, amb la finalitat que escullis la que millor funcioni per a les característiques i dimensions de la teva piscina. Entre els diferents tipus de depuradores, trobaràs els següents:

  • Depuradora de cartutx, estan compostes per un filtre de cartutx fabricat amb cel·lulosa o teixit, ideal per a recollir tota mena de partícules. A més, tenen un manteniment molt senzill, ja que únicament s'ha de netejar el filtre i canviar-lo quan es vegi molt espatllat.
  • Depuradora de sorra, tenen un preu més elevat que les de cartutx, però les prestacions que ofereix també són millors, sobretot per filtrar i purificar piscines de grans dimensions. Es caracteritzen per contenir sorra a la part inferior de la depuradora, d'aquesta manera, quan l'aigua entra per la part superior, totes les partícules i brutícia que entra es queden retingudes a la sorra. Per tant, l'aigua arriba completament neta als col·lectors que estan situats a la part més baixa de la depuradora, a punt per ser retornada a la piscina.