Escales per piscines i accessoris

Escales per a piscines disponibles en diverses altures per a un accés fàcil, còmode i segur. Troba en FESMÉS escales per a piscines desmuntables, inflables o elevades i equipa la teva piscina amb els accessoris necessaris.

Filtrar per:

Tipus de producte
Filtre

Compra l'escala per a piscina ideal a FESMÉS

Comptar amb una piscina a la llar és tot un privilegi, ja que quan comença el bon temps, una de les coses que més ens ve de gust fer és estar en remull perquè les altes temperatures siguin molt més suportables, oi? I quina millor manera que gaudir d'un bon bany amb total seguretat gràcies a les nostres escales per a piscina.

De manera que, si comptes amb una piscina inflable al teu jardí, et fascinaran les escales per a piscina desmuntable que tenim disponibles en aquesta secció, amb les que gaudiràs amb la teva família i amics d'un bany segur. No te les perdis!

Per què comprar escales de piscina i accessoris?

Quan decidim comprar una piscina, hem de ser conscients que requereixen uns accessoris específics que són fonamentals per dur a terme un adequat manteniment de l'aigua, i, sobretot, per poder-nos banyar amb total seguretat, ja que de res servirà comptar amb una piscina si no tenim els accessoris  corresponents que ens permetin gaudir de la piscina.

Per tant, si el que estàs buscant és aprofitar la piscina al màxim, t'encantaran les nostres escales de piscina i accessoris.

Tipus d'accessoris per a piscina i escales

A FESMÉS trobaràs la millor selecció d'escales piscina i accessoris, entre els quals destaquem els següents:

  1. Escales per a piscina desmuntable, es caracteritzen per la seva facilitat de muntatge i col·locació, permetent una entrada i sortida de la piscina segura. A més, comptem amb diferents mesures d'escales, perquè s'adaptin a les diferents mides i profunditats de piscines.
  2. Recollidor superfície piscina, com el seu nom indica, s'encarrega de recollir les fulles, pols i insectes que vagin caient a la superfície de la piscina.
  3. Recollidor fons piscina, ideal per recollir les fulles que s'hagin submergit en el fons de la piscina, aconseguint així mantenir el fons net i transparent.
  4. Inflador manual piscines, ideal per inflar inflables de piscines i piscines inflables de reduïdes dimensions.
  5. Inflador elèctric piscines, la millor opció per a inflar piscines desmuntables de grans dimensions, ja que compten amb diverses filtres per adaptar-se a la majoria de tipus de vàlvula.
  6. Skimmer piscines, s'encarrega d'evitar que tota la porqueria que pugui caure a la piscina, així com fulles, pols, insectes i altres, no acabi al fons de la piscina.
  7. Perxa telescòpica, ideal per col·locar diversos accessoris de neteja de piscines, amb la finalitat d'arribar a aquells buits o espais que sense la perxa no es podrien netejar.
  8. Dosificador de clor, és un dels accessoris de piscina més importants, ja que s'encarrega de dosificar la quantitat de clor òptima per al correcte manteniment de l'aigua.
  9. Rentapeus piscina, com el seu propi nom indica, és un accessori que serveix per rentar els peus de totes aquelles persones que hagin d'entrar a la piscina, ja que d'aquesta manera, permetrà evitar que entri brutícia a la piscina provinent de l'exterior.
  10. Tapís sòl piscina, ofereix amortiment i seguretat, protegint la base de la piscina de possibles punxades o fissures, i, per tant, aconsegueix allargar la vida útil de la piscina.