Casetes fusta jardí

Gran varietat de casetes de fusta jardí amb les que podràs guanyar espai d'emmagatzematge, posar ordre o condicionar-les perquè juguin els nens. Entra a Fesmés i aprofita't dels millors preus. No te les perdis!

Filtrar per:

Model
més... menys
Color
Superfície (m²)
Amplada exterior (mm)
més... menys
Filtre

Estàs buscant casetes de fusta pel teu jardí? A Fesmés t'oferim una gran varietat de casetes de fusta jardí perquè les col·loquis a l'exterior del teu habitatge, aconseguint un espai extra al teu jardí amb multitud d'opcions, ja sigui per emmagatzemar les diferents eines de jardineria, utilitzar aquest espai com llenyer, com a zona de jocs pels més petits de la casa o fins i tot, utilitzar la caseta per allotjar als convidats i deixar-los la seva pròpia intimitat. Són una opció ideal, oi? No et pots quedar sense la teva!

Per què comprar casetes de fusta per a jardí?

Col·locar una caseta de fusta a la zona exterior de l'habitatge, a més d'aportar ordre i un espai extra de joc o emmagatzematge, farà que el jardí es vegi renovat, amb un toc rústic i natural que encantarà a tot aquell que posi un peu al teu jardí. Aquestes casetes de fusta jardí es caracteritzen pels materials amb què estan fabricades, ja que, en estar construïdes amb fusta natural, vesteixen el jardí i generen un aspecte molt més cridaner.

Quins avantatges tenen les casetes de fusta per a jardí?

La fusta és un dels millors materials que pots escollir per la teva caseta de jardí, ja que, a més de les múltiples funcions que exerceix, es tracta d'un material renovable, ecològic i aïllant natural, tant de soroll com de les temperatures.

Gràcies a aquestes característiques, la caseta de fusta serà un lloc perfecte, tant per emmagatzemar eines de jardí, com per allotjar als convidats. També és un lloc ideal perquè els més petits de la llar gaudeixin jugant durant hores i hores amb els seus amics. A més, la podràs combinar amb un altre estil de casetes, així com casetes metàl·liques jardí o casetes de resina, amb la finalitat que una l'utilitzis per emmagatzemar eines i l'altra estigui disponible pels convidats o pels nens més petits.

Com netejar una caseta de fusta per a jardí?

Una caseta de fusta jardí té un manteniment diferent en funció de la protecció que hagi rebut, ja que no és el mateix netejar una caseta en la qual s'ha tenyit la fusta, perquè necessita ser netejada amb un raspall de niló, que una caseta pintada amb pintura específica per a fusta, que únicament necessita una esponja amb aigua i sabó.

Independentment del model que escullis, comptar amb una caseta de fusta per a jardí sempre serà una bona opció.