Loading

Caseta De Fusta Jardí Decor Home 9M2

Enviament gratuït CASETA DE FUSTA JARDÍ DECOR HOME 9M2 Codi: 691849000 Mides: 3,50X2,80MT Acabat: NATURAL
7.999,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Caseta de fusta per jardí Decor Home 9m² fabricada en fusta d'avet del nord natural, preparada per a tractar i revestiment d'OSB 3. Inclou porta amb doble finestra, finestra frontal, ferramenta metàl·lica i sostre d'OSB, EPDM i sistema de drenatge.
Descripció detallada

Aquest tipus de casetes d'exterior habitables són ideals per a crear un ambient relaxant i un espai on desconnectar o passar una bona estona amb els amics i família. Dissenya l’interior d’aquesta caseta habitable per jardí amb mobles de menjador, mobles de sala d’estar o mobles de dormitori. L'estil modern d'aquesta caseta amb sostre recte s'adaptarà a la perfecció al teu jardíterrassa, o prop de la zona de la piscina.

La caseta de jardí model Décor Home 9 m² està dissenyada amb una estructura modular de fusta d’avet del nord natural, laterals interiors amb tractament aïllant, protector de vapor i OSB, laterals exteriors d’OSB, protector contra pluja i revestiment, sostre amb marc de 44x145 mm, placa d’OSB 3 i coberta d’EPDM i sistema de drenatge. L’estructura de la caseta de jardí habitable inclou bigues de 44x90 mm, reforços angulars de 75x75 mm, panells pre muntats d’OSB 3, aïllament de llana de vidre en panells de 60 mm de gruix en parets i sostre.

La paret frontal de la caseta de jardí model Décor Home 9 m² inclou una porta amb doble finestra de PVC en color gris antracita, doble vidre de 4/16/4 mm i pany de cilindre. També inclou una finestra simple amb tirador esquerra en color gris antracita i doble vidre de 4/16/4 mm.

Aquesta caseta de jardí model Decor Home 9 m² és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-la. Incorpora el terra per la caseta de jardí Décor Home 9 m², es ven per separat amb la referència 691849001.

Producte sota comanda amb entrega de lliurament d'aproximadament 20 dies laborables i transport inclòs al preu fins al teu domicili.