Troba la motoserra elèctrica perfecta per al teu jardí.

Ja s'acosta la primavera i quina millor manera de tenir al dia el teu jardí! Si vols mantenir el teu jardí cuidat, gràcies als nous sistemes innovadors incorporats a les nostres motoserres elèctriques, et facilitaran: el tall de branques, troncs i la poda d'arbres.

A FESMÉS, disposem de diferents motoserres elèctriques, amb sistemes antivibració, fre de cadena o el greixatge de cadena, que contribueixen a la reducció de la fatiga dels braços, tingues cura de tu mateix i del teu jardí!

Per què comprar una motoserra elèctrica?

Si no vols deixar de banda el teu jardí, però treballes en ell molt poques vegades, una motoserra ideal és per a tu. La motoserra elèctrica és ideal per a ús domèstic, ja que són lleugeres i fàcils d'utilitzar.

Si requereixes d'una motoserra per talar arbres petits, podar branques o tallar llenya de manera ocasional, la serra mecànica elèctrica serà la ideal per a tu. A més de no emetre gasos contaminants ni benzina, pots treballar de manera segura amb ella.

 

Quins tipus de motoserres elèctriques trobaràs a FESMÉS?

Depenent del tipus de branques, l'alçada que necessitis o si vols podar arbres, hauràs d'escollir entre una motoserra elèctrica o una altra.

 • Poda de branques: Si el que vols és podar les branques, et recomanem que no facis servir una motoserra que pesi més de 3 kg i que sigui manejable amb una mà, així et serà més fàcil fer la poda d'aquestes.
 • Poda d'altura: Per dur a terme la poda d'altura, necessites que la teva motoserra estigui equipada amb un mànec telescòpic: et facilitarà el tall de fustes toves. També t'has de fixar fins a quina alçada pot arribar el mànec, si té posicions, si és fàcil de manejar i si s'adapta a les teves necessitats.
 • Petits trossejaments (poda de troncs): Si vols fer petits trossejaments on la força que es necessita és molt menor, però no saps quina és la millor per a tu, la motoserra elèctrica és la indicada.
 • Talls fusta tova: Amb la motoserra elèctrica es pot tallar fins a 20 cm de diàmetre de fusta, així que si el teu objectiu és tallar fusta tova no dubtis a escollir la més adequada per a tu.
 

Quin tipus de motoserra elèctrica em compro?

Per ajudar-te a escollir la millor motoserra segons les teves necessitats, t’explicarem quina motoserra elèctrica escollir segons les característiques que et presentem a continuació.

 • El tipus de fusta, mida i duresa del que vols tallar: Serà molt important en l'elecció de la motoserra que hem de comprar, depenent de el tipus de fusta que vulguem tallar o del seu ús.
 • Tipus de motoserra:
  • Elèctriques. Són les més comuns per a ús domèstic.
  • Bateria. Utilitzades pel tall de fustes toves, poda d'altura o per poder gestionar millor la motoserra.
  • Gasolina. Utilitzades generalment per talls de fusta gruixudes i dures.
 • Longitud de l'espasa: És un factor molt important a tenir en compte a l'hora d'escollir el tipus de motoserra, depenent de la mida d'arbres que vulguis tallar. Per exemple, una espasa de major longitud ens permetrà tallar arbres més grans i una més curta, a part de ser més fàcil de manejar són les ideals per a la poda d'arbres.
 • Freqüència d'ús: Si requereixes d'una motoserra per tallar arbres de mides petites, podar branques i tallar llenya de manera ocasional, amb una motoserra elèctrica ja tindràs prou.
 • Pes de la serra mecànica: Com més lleugera sigui la serra mecànica més lleuger i fàcil serà el seu ús.

 

En resum, si encara no tens clar quin tipus de motoserra és la millor per a tu, reflexiona i tingues en compte els aspectes esmentats anteriorment, com l'ús, pes, freqüència. Si vols una motoserra més manejable per talar arbres petits l'elèctrica serà la teva millor opció.